2011. július 16.

Asleigh Ball üzenete a bronieknak

JIHHÁ!!! LÓRA COWPONY!

Mindazoknak, akik még nem memorizálták a My Little Pony stáblistáját és a főbb szinkronszínészek képeivel nincs kiplakátolva a szobájuk elárulom; Asleigh Ball Almásderes és Szivárványvágta hangját adja. 
Két kedvenc pónim szinkronszínésze épp a zenekarával, a Hey Ocean!-nal koncertezett Vancouver 125-ik alapítási évfordulója alkalmából a Stanley parkban. A fellépés után egy rakás brony szerencsésen elkapta és meginterjúvolta. Kiderült: amellett, hogy született szinkronszínész, zseniális énekesnő és (személyes véleményem szerint) a habitusa lebilincselő. Jó, hogy nem voltam ott, mert transzban megkértem volna a kezét. 

Asleigh Ball és a Hey Ocean.

5 megjegyzés:

  1. Tudom hogy igazából ez nem ide tartozik, de a női MLP rajongókat hogyan szólítják? Végül is a Brony is egy gyűjtőnév, de az csak a fiúkra/férfiakra vonatkozik.

    VálaszTörlés
  2. Olvastam olyat, hogy bronette, a logika szerint pedig siny lenne :D én általában nem zavartatom magam, bronienak hívom őket is. Végtére nekik nem is kéne külön név, hiszen abban semmi meglepő nincs, ha egy lány ilyesmit néz - ők simán fangirlök.

    VálaszTörlés
  3. Valahol a „fillies” kifejezést olvastam.

    VálaszTörlés
  4. Igen, az a colt párja. A 4chan /co/ szekciójában ugyanis poénból /co/ltoknak hívják a broniekat, ami hím csikót jelent, ennek pedig a filly a megfelelője, a nőstény csikó.

    VálaszTörlés
  5. Üdv a jövőből! Itt minden pocsék, de a show még megy :)
    A lány fanok a pegasister-ek.

    VálaszTörlés