2011. július 16.

Fanart 31.

















8 megjegyzés:

  1. Az ott vajon Zecora a 3. képen??

    VálaszTörlés
  2. Nem, ez egy illusztráció egy horrorjátékhoz, amit posztoltak is loherén. A lényege, hogy Almavirág és Hajni meglátogatják Zekorát, de Almavirág egy derpyszerű figurát követve elcsatangol az erdőben és talál egy helyet tele barátságos pónikkal - itt zavaros volt a történet, hogy miért is lett belőlük zombi, de igazából akkor kezdődik a játék, mikor őket kikerülve vissza kell jutni Hajnihoz.

    VálaszTörlés
  3. Hol lehet ezt játszani, vagy még csak fejlesztik?? esetleg az eredeti cikket el tudnád küldeni?

    VálaszTörlés
  4. Ez egy flashjáték, de mindjárt megkeresem...
    http://www.newgrounds.com/portal/view/573755
    Elég rövid és jellegtelen, valami mégis megfogott benne.

    VálaszTörlés
  5. Köszi! :D Egyébként ez az emberi átrajzolás (amikor teáznak) bődületesen király lett! Egyet sajnálok nagyon, hogy a szerző egy ilyen gyönyörű kép után képes volt egy ilyen hülye párbeszédet írni! Na de sebaj majd a photoshop mindent megold! ;)

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszik a párbeszéd XD baromira illik a képhez

    VálaszTörlés
  7. Ez egyáltalán nem volt rossz, bár nem pontosan értettem, hogy volt olyan aki nem támadott meg, hanem csak annyit mondott: Run for your life! De egyébként lekötött... egészen pontosan 5 és fél percig, mert ennyi idő alatt kivihető! De tényleg elég addiktív volt!

    VálaszTörlés
  8. Hát kicsit furcsa hogy Rebegőcske ilyet mondana, de igazából nem rossz az, csak érdekes volt! Nekem maga a kép tetszik nagyon! Főleg az ahogy Fluttershy tűző napon forró teát kezére húzott pulcsiban issza a teát... ÁÁÁÁÁÁÁ nem bírom levenni róla a szemem :D

    VálaszTörlés