2011. július 19.

Youtube 3.

Ismét megérett rá az idő >: D


Köszönöm Shipponak, hogy elküldte ezt a werkfilmet :D igazából baromira kíváncsi voltam, hogyan megy ez az egész, főleg mióta megláttam Ashleigh Ballról azt a videót. Andrea Libmanre (Cukorfalat és Rebegőcske szinkronhangjára) különösen kíváncsi vagyok, mivel róla valahogy kevés képet találni. Végtére hozta a formáját, de Cathy Weseluck (Tüsi hangja) is egy elképesztő jelenség, ahogy persze Asleigh is befigyel a háttérben. Az eszközeik pedig lenyűgöznek. Persze, nem arra számítottam, hogy egérrel rajzolgató, izzadó animátorokat látok majd, de azért ez a felszerelés mégis valami. Legalábbis az én kontár szemeimnek.








5 megjegyzés:

  1. Utána se néztem Spike hangjának, erre kiderül hogy nő (najó, nem olyan meglepő infó). De valahogy mintha nem belőle jönne a hang amikor beszél, fura. A technikáról meg annyit hogy vicces mert kábé ugyan az megy mint papíron hogy ferde felületen rajzolnak, csak éppen digitalizálva (Lehet ez csak nekem érdekes)

    VálaszTörlés
  2. Nem, én mindig akartam ilyen digitális rajztáblát. Végül vettem, de azon sajnos nem látszik mit csinálok, csak a mozdulatokat viszi át a gépre D:

    VálaszTörlés
  3. Vetítővel megoldható :D
    egyébként nekem is van csak elvesztettem a tollát :(

    VálaszTörlés
  4. A vetítő jó ötlet :D tollat meg szerintem lehet külön venni

    VálaszTörlés
  5. Úgy tudom, egy időben volt olyan megoldás, hogy LCD-re lehetett ilyen mini kamera-szerű cuccot csíptetni, ami a toll mozgását követte, és úgy vitte fel a jelet a gépre.

    VálaszTörlés