2011. november 21.

Decemberi (Harmadik) Nagy HunBrony Találkozó - Programok

Decemberi (Harmadik) Nagy HunBrony Találkozó - Programok

Kiemelt köszönet Inchay N. Hellwalkernek, a hivatalos Ticket Master-nek a szervezési segítségért és a felajánlott támogatásért; valamint Enormous Mac-nek és Hubberának a meglepetés-projektben nyújtott szellemi és anyagi segítségért.


A kavarodás-keveredés, és az utolsó pillanatokban bekövetkező váratlan módosítások ellen lépve FIXÁLOM az időpontot, a helyszínt, és a programokat.

Időpont: 2011. december 17. (szombat)

Helyszínek (időrendi sorrendben):
- Népliget Buszpályaudvar

- Sugár Bowling (1148 Budapest, Örs vezér tér 24., Sugár Üzletközpont)
- Osterbräu Söröző és Étterem (Budapest, II. ker., Tölgyfa utca 14.)

Programok és időrend:

8-tól 10-ig: Gyülekező a Népligetben, az aluljáró szinten, az újságos és az üvegliftek között (egyik oldalon mosdók, másik oldalon pénztárak).

10-kor: Indulás a Sugár Üzletközpontba, reggeli címszóval - aki nem éhes, az ezt a programot megússza.

Kb. 11-kor: Indulás a Sugár Bowlingba.

12-től 15-ig: Sugár Bowling. Have fun. Van lehetőség étkezésre is, a játék nem kötelező (de mókás). Két (egyenként hatfős) pályát foglaltunk le, 24.000 Ft-ért (ne tessék megijedni), ebben az időkorlátba beleférő korlátlan játék, és ingyenes cipőbérlés is benne van. Ez az összeg a játékosok között oszlik szét, ideális esetben két meccs két pályán (matematika jön) 2*2*6=24 játékos között, ami egységárban kerek 1000 Ft. Természetesen aki kétszer játszik, annak 2000 Ft.
Itt Inchay barátunk egy "kis" meglepetéssel készül azok számára, akik bowlingozni fognak. Addig is, e meglepetés maradjon titok.;)

15-kor: Indulás az Osterbräuba.

16-től 19-ig: Osterbräu Söröző és Étterem. A második találkozón tapasztaltak alapján kellemes és színvonalas hely, széles választékkal mind étel, mint ital terén. A nagy várható létszám miatt foglalózni kell - ezt a szervezők megelőlegezik, és a helyszínen szedik be a jelenlévőktől (létszámtól függően 1000 Ft körül mozog majd, ami teljes egészében levásárolható).
A közös éneklés természetesen kötelező (lehet a dalon gondolkodni, hogy ne csak WWU legyen mindig - én pl. CMC theme songra gondoltam).
Ekkor kerül sor a dec. 1-én startoló meglepetés-projekt zárására is... de erről egy részletes posztot majd dec. 1-én, 00:00-kor kaptok.;)

FONTOS: MINDEN jelentkező küldjön a t.d.f.mistletoe@gmail.com címre egy jelentkező mailt. Semmi szükség rá, hogy ki FaceBookon, ki fórumon, ki blogkommentben jelentkezzen... Az eredmény Káosz (summoning Discord). Tehát, mindenki küld nekem egy e-mailt, hogy miken szeretne részt venni, és amennyiben lehetséges, a nicknevéhez kapcsoljon egy real (vagy FB) nevet, mert nem mindig egyszerű összekapcsolni a személyek blog és a FB neveit.

December 13-ig kéretik a jelentkezéseket elküldeni, mert csak annak tudunk foglalt helyet biztosítani. Aki utána jelentkezik fel, természetesen jöhet a találkozóra, de bowlingozni nem fog tudni, és nem biztos, hogy jut neki szék az Osterbräuban.:)

És továbbra is érvényes, hogy aki ilyen-olyan okok miatt (egyeztetés, eltévedés, verbális pofon) szeretné elkérni a telefonszámomat, privátban megteheti.

Egyelőre ennyi, amint lesz új infó, frissítek. Tessék kérdezni.:)


*brohoof*

4 megjegyzés:

  1. Ment a mail! ^^ Az jó, hogy a Sugárba megyünk, mert én minden nap az Örsön vagyok, és ismerek mindent :D Lehet bele is botlok 1-2 emberbe :D

    VálaszTörlés
  2. Az remélem nem nagy baj, hogy csak az éttermes részre tudok jönni. Ugye?

    VálaszTörlés
  3. Mi lenne, ha megpróbálnánk, magyarul előadni valamelyik dalt, a 17.-ei talin. Meggyőződésem, hogy itt a szuper fordítóknak köszönhetően, biztos remekül hangzana a saját nyelvünkön is.

    VálaszTörlés
  4. Flutter: nem baj, de ne csak itt jelentkezz fel, mert nem sűrűn nézem a kommenteket.:D

    VálaszTörlés