2011. november 13.

Második Brony Meet-Up Összegzés

Második Brony Meet-Up Összegzés



Frissítés: A Második Találkozó kikerült Equestria Daily-re.:)

Hát eme jeles nap is lezárult...


Nagyjából egy hónapnyi ötletfelvetés, szervezkedés-tervezgetés, demokratikus egyetértés és egyet nem értés, lelkendezés és egyéb érzelemkitörések után 2011. november 12-én elérkezett a várva-várt Második Találkozó, melyet Kék Anon és a Kék Bannhammer (alias Falling Star) felügyelt. Ugyan nem vagyok jó matekos, de ha minden igaz, a maximális létszám végül 19-21 fő körül mozgott.


 A napot ki-ki a maga idejében, pálinkás hajnalban vagy lusta délelőtt kezdte, de a csapat túlnyomó többsége a megadott 8-tól 10-óráig terjedő intervallumban a Népliget aluljáró szintjén szép fokozatosan össze is verődött. A csoport abszolút eltéveszthetetlennek bizonyult - legalább annyi póni képviseltette magát (pólók, kitűzők, figurák, matricák stb.), mint amennyi brony. A kezdeti ismerkedés és hangulatteremtés (illetve feltűnéskeltés - más is figyelte hébe-hóba a mellettünk elvonuló arcokat?:D) megtörtént.


Percre pontosan 10 óra nulla-nulla perckor a "tömeg" útnak indult a Lurdy-ház irányába. Egy nem túl szerencsés eset miatt sajnos a csoport itt megoszlott; míg a többség végigröhögte A három testőr 3D-s előadását, addig egy rosszul lett brót ketten elláttunk és feltettük a buszra (neki ezúton is jobbulást).


 Lényeg a lényeg: ezt követően a csapat ismét egyesült a Lurdy-házban, majd egy csoportkép és egy sikertelen játékbolt-látogatást követően, viharos egyetértések közepette a WestEnd felé vettük az irányt.


A WestEndben megrohamoztuk az első játéküzletet, aminek a kedves és segítőkész eladó bizony módfelett örült, és ki-ki blindbag figurákkal gazdagabban térhetett haza. Egy dolog ismét csak bebizonyosodott: a Number 6 Fluttershy legenda továbbra is csak legenda maradt...


Eközben, köszönhetően Inchay-testvérnek, sikerült helyet foglalni az Osterbrau nevezetű hangulatos kis helyen (kocsma? étterem? bár?), és kezdetét vette (lényegében) a találkozó csúcspontja, ahol is némi mézsör/barnasör kíséretében a társaság különböző beszédtémákban merült el. Személy szerint igyekeztem csoportról-csoportra járni (de mivel húsz helyett egy emberből vagyok, akire mégse jutott elég időm, utólag is elnézést), és örömmel lettem részese egy-egy felmerült témának.:)


Természetesen a Winter Wrap-Up elmaradhatatlan volt - ezúttal csoportokra oszlással kísérleteztünk, több-kevesebb sikerrel (videó by Mogyorós Márton, avagy Lockie, az okarinás csávó jóvoltából).


A fájdalmas és könnyes búcsú körülbelül fél 7-kor történt.

Summa summarum, részemről módfelett hangulatos, és mindenképpen csupa pozitív élménnyel zárult találkozót hagytam magam mögött, mikor felszálltam a vonatra a Keletiben. Sok új brót ismertem meg, sok már ismerttel személyesen is találkozhattam. Mivel magamat társasági lénynek tartom, és mivel a társaság igencsak szívemnek kedvesnek és közösségépítőnek bizonyult, ezért hihetetlenül fel vagyok dobódva jelenleg is.:) Köszönöm mindenkinek, aki ilyen-olyan módon besegített a szervezésben, és köszönöm minden résztvevőnek a jelenlétét. Köszönöm, everypony.:)
És természetesen remélem, hogy mindenki így gondolja - a véleményeket mindenképpen várom, hogy mit kellett volna másképp (jó, nem kellett volna lefelejteni a metróról 3-4 embert, tanulság: népszámlálás :D), hogy legközelebb még sikeresebb lehessen.
Tehát: találkozunk legközelebb (decemberben), erre már merültek is fel ötletek a nap során, melyeket összegezve hamarosan megosztok - hiszen kezdődhetnek a (meglepetéssel egybekötött) Decemberi Nagy Találkozó előkészületei.:)

*brohoof and cheerhoof*

"Kedves Celesztia hercegnő,

Ma értékes emberekkel talákoztam.
Általuk megtanultam, hogyan döntsem le épített elefántcsonttornyom fehér falait, és megtanultam, hogy hogyan nyithatom ki az ajtót, mely egy boldogabb világba vezet.
A te otthonodba, hercegnő, ahol ott élünk mi is mindannyian: a broniek.
Mert a barátság varázslat.

Hullócsillag"


***

Saját fotók
Mogyorós Márton fotói
Kolibry Dávid fotói első rész és második rész

9 megjegyzés:

  1. It was a perfect day!

    VálaszTörlés
  2. Thx for all!! :) Ha már három testőr: egy mindenkiért, mindenki egyért.:D

    VálaszTörlés
  3. Na ezt a posztot mutatom a barátaimnak...

    Szuper egy találkozó volt :D

    VálaszTörlés
  4. falling bosszút állok a szendvicsemért!! MUHAHHAHAHHHAA!!!!

    XD

    VálaszTörlés
  5. Ennek igazán örülök.:D

    Leader barátom, él még az a szendvics?:D Amúgy sztem az utolsó fotó rólad a Keletiben az, ami bosszúért kiált.:D

    VálaszTörlés
  6. Alap,hogy awesome volt!!Inkább mi köszönjük a szervezést!*-* Inchay nagyon sokat segített az egész nap alatt,a jegyekben a számolásban stb stb,de főleg neki köszönhetjük azt a király helyet :))

    VálaszTörlés
  7. Köszi Aaron... ez téleg jól eset ^^

    VálaszTörlés
  8. Legközelebb te leszel a hivatalos segédszervező.:D Valamint lemoshatatlanul Ticket Master.:D

    VálaszTörlés