2011. december 13.

Decemberi (Harmadik) Nagy HunBrony Találkozó - Véglegesítés

Decemberi (Harmadik) Nagy HunBrony Találkozó - Véglegesítés



Kiemelt köszönet Inchay N. Hellwalkernek, a hivatalos Ticket Master-nek, a szervezésben tanúsított kiemelkedő munkájáért és hozzájárulásáért; további köszönet Hubberának, Lockie-nak, és minden egyéb támogatónak.

A feljelentkezés lezárult, így a programokat, költségeket fixálni tudtuk.



TEHÁT A PONTOS INFORMÁCIÓK:

Időpont: 2011. december 17. (szombat)

Helyszínek (időrendi sorrendben):

- Népliget Buszpályaudvar

- Sugár Bowling (1148 Budapest, Örs vezér tér 24., Sugár Üzletközpont)

- Osterbräu Söröző és Étterem (Budapest, II. ker., Tölgyfa utca 14.)

Programok és időrend:

8-tól 10-ig: Gyülekező a Népligetben, az aluljáró szinten, az újságos és az üvegliftek között (egyik oldalon mosdók, másik oldalon pénztárak). Sötétkék Rainbow Dash pólóban leszek, aki keresne.:)

10-kor: Indulás a Sugár Üzletközpontba, reggeli címszóval - aki nem éhes, az ezt a programot megússza.

Kb. 11-kor: Indulás a Sugár Bowlingba.

12-től 15-ig: Sugár Bowling. Have fun. Van lehetőség étkezésre is, a játék nem kötelező (de mókás). Két (egyenként hatfős) pályát foglaltunk le, 24.000 Ft-ért (ne tessék megijedni), ebben az időkorlátba beleférő korlátlan játék, és ingyenes cipőbérlés is benne van. Jelen számítások szerint fejenként 750 Ft a játék.

Itt Inchay barátunk egy "kis" meglepetéssel készül azok számára, akik bowlingozni fognak. Addig is, e meglepetés maradjon titok.;)

15-kor: Indulás az Osterbräuba.

16-től 19-ig: Osterbräu Söröző és Étterem. A második találkozón tapasztaltak alapján kellemes és színvonalas hely, széles választékkal mind étel, mint ital terén. A nagy várható létszám miatt foglalózni kell - ezt a szervezők megelőlegezik, és a helyszínen szedik be a jelenlévőktől (létszámtól függően 1000 Ft körül mozog majd, ami teljes egészében levásárolható).
A közös éneklés természetesen kötelező (lehet a dalon gondolkodni, hogy ne csak WWU legyen mindig - én pl. CMC theme songra gondoltam).

Mindenkit megkérünk, hogy lehetőleg a bowling pályabérletre és/vagy az Osterbräu-beugróra pontos összeget hozzon, és ne nagy címletet.

A jelentkezések lezárultak; aki ezek után jelentkezik fel, természetesen részt vehet a találkozón, de foglalt helye egyik helyszínen sem lesz!
Aki a helyfoglalás után mondja vissza a feljelentkezését, mondvacsinált ürüggyel - és nem lesz rá nyomós érve -, annak következő találkozón nem biztosítunk foglalást.


Feljelentkezett résztvevők: 50 fő

Utóirat: Lehetőségek szerint mindenki jelezze vissza a netekel@gmail.com e-mail címen, hogy szeretne-e Osterbräuban afterparty-zni, a találkozó után, mert ezt külön kell foglalni.

És továbbra is érvényes, hogy aki ilyen-olyan okok miatt (egyeztetés, eltévedés, verbális pofon) szeretné elkérni a telefonszámomat, privátban megteheti.

Szombaton találkozunk.:)

*brohoof*

9 megjegyzés:

  1. És Fallingnak ki köszöni meg? :)

    VálaszTörlés
  2. Aki nem vág kancaállon lapáttal talin?:D Majd ha lezajlott, és mindenki életben van, utána. Majdnem 50 fő, lol.:D

    VálaszTörlés
  3. (viszont ettől függetlenül még jól esik ^^)

    VálaszTörlés
  4. Asszem elveszítettem a lélegzetemet az 50 főre nézve...Ennyien leszünk? =O

    VálaszTörlés
  5. Papíron - más kérdés, hogy hányan jönnek el.:)

    VálaszTörlés
  6. Elsőre többen jöttek, mint ahányan jelentkeztek, nem lesz gáz.

    VálaszTörlés
  7. A flyert ki csinálta? *-*

    VálaszTörlés