2012. január 5.

(after) Winter MeetUp Február - Trailer

(after) Winter MeetUp Február - Trailer

(plakát by Lockie)

Nos, Hivatalos Jegymesterünk, Inchay jóvoltából körvonalat kapott a 2012-es év első HunBrony találkozója.


Eme jeles nap fő atrakciója (ha valaki még nem találta volna ki): Korcsolya!
(Természetesen, aki retteg attól, hogy hordágyon viszik el a pályáról - ugye, Falling? - az a pálya mellől is gyönyörködhet a többiek csetlésében és botlásában; avagy a kihagyhatatlan Osterbräu-féle zárásnál is csatlakozhat a méneshez.)

Programok:


8-tól 10-ig: Gyülekező a Népligetben. DE! Fontos változás, hogy ezúttal NEM a buszpályaudvaron (ugyanis a biztonsági őrök nem tolerálják az össznépi gyülekezőt, mint múltkorában kiderült). A ménes-összeszedés ezúttal a szomszédos park peremén lesz: pontosan szemközt a pályaudvarral (aluljárón is, zebrán is 2 perc séta), de még a parkosított részt előtt van egy szép nagy betonos placc + parkoló (legyen iránytű mindenki számára egyrészt a rozsdaszín téglás templomféle épület, másrészt a HunBrony lobogó, amit Falling és a szél felváltva lenget majd bőszen).

11-től 14-ig: Városligeti Korcsolyapálya. Break a leg... uhm, good luck!
A pálya belépője 1300 Ft; továbbá, aki saját korcsolyával nem rendelkezik, az óránként 600 Ft-ért bérelhet is.
Reggelizési lehetőség van a pályán található büfében.

14-től 16-ig: Csordavonulás az Osterbräu irányába, kisebb megszakítással a WestEnd-ben (játékboltroham?).

16-tól 19-ig: Osterbräu Söröző és Étterem (Budapest, II. ker., Tölgyfa utca 14.); mindenki egyen-igyon-mulasson! A foglaló 1000 Ft, ami teljes mértékben lefogyasztható.

19-től: Osterbräu kötetlen AfterParty, végkimerülésig (illetve zárásig).

FONTOS TUDNIVALÓK!!!


* MINDEN JELENTKEZŐ írjon egy jelentkezést (névvel, nicknévvel, és lehetőségek szerint telefonszámmal) Inchay-nek, a netekel@gmail.com e-mail címre; melyben leírja azt is, hogy mely programokon szeretne részt venni (korcsolyázás, Osterbräu, AfterParty).

* A helyszíni pénzbeszedés káoszát elkerülendő; MINDEN JELENTKEZŐ, a feljelentkezett programok függvényében ELŐRE be kell fizesse a megfelelő részvételi összeget (1300 Ft korcsolya pályabelépő és/vagy 1000 Ft Osterbräu foglaló). Az összeg befizethető közvetlenül bankszámlára; átutalással, avagy rózsaszín postai utalványon is (habár ez utóbbinak drága a postaköltsége, és lassú az átfutási ideje).
A tranzakció részleteiről a fentebb említett jelentkező e-mailre válaszolva Inchay fogja elmondani (biztonsági okokból a tranzakcióhoz szükséges adatok nem kerülnek nyilvánosságra).
A foglaló befizetése miatt VISSZAUTALÁSRA nincs lehetőség.
Az esetleges korcsolyabérlés díját, illetve az Osterbräu-foglalón túli fogyasztás összegét a helyszínen kell befizetni.

* A jelentkezési/befizetési határidő: 2012.02.14.
A határidőn túli jelentkezés vagy megkésett befizetés akadálya ugyan nem lesz a találkozón való részvételnek, de foglalt helyet nem biztosítunk ez esetben.
Azt vegye figyelembe minden jelentkező, hogy az utalás átfutási ideje kb. 2 munkanap, a csekkes befizetésé pedig 3-5 munkanap; tehát a határidő előtt egy nappal útnak indított összegek nem fognak időben célba érni!

* Mindenki igyekezzen a napra szükséges városi menetjegyekről ELŐRE gondoskodni (amennyiben nem rendelkezik bérlettel). A reggeli gyülekező alkalmával erre hagyunk elegendő időt; illetve Inchay hamarosan kiszámolja (és akkor közzéteszem), hogy pontosan hány darab menetjegyre lesz szükség a találkozó során (a Népligettől számítva; így azok, akik más úton érkeznek, egyénileg tovább kell kalkuláljanak).

A találkozó gördülékennyé tételéhez ezen előzetes feladatokra szükség van. Megértéseteket előre is köszönjük.

Kérdéseiteket, észrevételeiteket nyugodtan tegyétek közkinccsé.

Hamarosan találozunk, addig is
*brohoof* 
Inchay N. Hellwalker & Falling Star

11 megjegyzés:

  1. Tehát most vagy belebújjunk Twilight bőrébe, és elkezdünk 4 patán botlani, vagy belebújjunk Pinkie bőrébe, miközben negyedik fal bontó mutatványokat mutatunk be, de aztán a végén meg véletlen "szétvágjuk" a korcsolya pályát? :D

    énokévagyokbenne.png, kivéve, hogy én nem fogok korcsolyázni ._.

    VálaszTörlés
  2. Percig ne aggódj, én se tudok.:D
    DE, lehet, hogy kipróbálom, hadd röhögjetek.XD

    VálaszTörlés
  3. Pedig vicces dolog :D Pl szeretek nagy gyorsaságal száguldozni... csak a problem az hogy nemtudok megálni... szal vagy még megyek egy kört a lendületemtöl vagy belemegyek a falba vagy valakibe xD

    VálaszTörlés
  4. Hogy vicces, azt nem kétlem.:)
    De előrevetítem: Falling hivatalosan ÖN ÉS KÖZVESZÉLYES.XD

    VálaszTörlés
  5. Te vagy ön és közveszélyes XD akkor én mit mondjak :P izomból vádlira a korcsolyaéllel ^^ avval szórakoztunk oszt társakkal :P Am nem leszek korcsolyán nincs hozzá kedvem meg most azért hogy ott legyek nem fogok belépőtis fizetni. majd odamek a pájára mikor végeztek azt Brauban majd >:)

    VálaszTörlés
  6. Aktuálisan...

    Életemben már koriztam...eléggé régen...vagy inkább úgymond ritkán korizok...és mint ritkán, majdnem 1000 évente...Plusz tudok korizni...lassan...erm...és most, hogy látom, hogy nem vagyok egyedül...

    Erm...
    Mégmeggondolom...

    VálaszTörlés
  7. Én soseha koriztam még... But seems fun.:)

    VálaszTörlés
  8. Népligetől Osterbräu-ig 3 vonaljegy kell, aminek ára 3*320 azaz 960ft.
    Vagy akinek több jegyet kell vennie, mert nem a népliget vagy az Osterbräu közlében lakik és nagyon tiszteséges akkar lenni, annak van 24 órás jegy 1550ft-ért.
    Amúgy korcsolyázni abszolute nem tudok, de bowlingozni sem tudtam, /továbra sem tudok, ahogy bebizonyosodot pár napja/ de biztos, hogy ott leszek és jégre lépek.

    VálaszTörlés
  9. Én egyetlen jeggyel eljutottam oda. Varázsló vagyok? D:

    VálaszTörlés
  10. Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, ami a mai napomat figyelembe véve nem meglepő.
    Helyesbbítek: A népligetől, a műjégpályára, onnan a nyugatiba és onnan az Osterbräu-ba. Így jön ki a három jegy, ha nem tévedek. Ha igen, akkor ez már a sok évi bliccelésnek köszönhető, hogy nem vagyok tisztában a dolgokkal.

    VálaszTörlés
  11. "xstarmax Jelentkezés leadva :D"

    VálaszTörlés