2012. február 14.

(after) Winter MeetUp Február - Összegzés

(after) Winter MeetUp Február - Összegzés



Ímhol lezárult a határidő, lezárultak a jelentkezések.



Feljelentkezett: 40 fő

A programok, még egyszer, összegezvén:

8-tól 10-ig: Gyülekező a Népligetben. DE! Fontos változás, hogy ezúttal NEM a buszpályaudvaron (ugyanis a biztonsági őrök nem tolerálják az össznépi gyülekezőt, mint múltkorában kiderült). A ménes-összeszedés ezúttal a szomszédos park peremén lesz: pontosan szemközt a pályaudvarral (aluljárón is, zebrán is 2 perc séta), de még a parkosított részt előtt van egy szép nagy betonos placc + parkoló (legyen iránytű mindenki számára egyrészt a rozsdaszín téglás templomféle épület, másrészt a HunBrony lobogó, amit Falling és a szél felváltva lenget majd bőszen). --> Ne keressétek a lobogót, mert ilyen hóviharos időben nem viszem! Helyette keressétek a fejemet.XD
Mindenki igyekezzen a napra szükséges városi menetjegyekről ELŐRE gondoskodni (amennyiben nem rendelkezik bérlettel). A reggeli gyülekező alkalmával erre hagyunk elegendő időt. Az átszállások stabilitása végett javaslott a 24-órás menetjegy megváltása (1550 HUF).

11-től 14-ig: Városligeti Korcsolyapálya. Break a leg... uhm, good luck!
Reggelizési lehetőség van a pályán található büfében.
* Aki korcsolyával nem rendelkezik, óránként 600 HUF-ért bérelhet.
* Aki nem jelentkezett fel / nem utalt, az is jöhet korizni, de bezony sorba fog állni.:)
* Aki nem akar korizni (félti testi-lelki épségét - talán okkal? :D), de bejönne a pályára, a belépőt (1300 HUF) annak is meg kell fizetni!
Továbbá a korcsolyázás epikus és katasztrofális programja, Pegacorn testvér felajánlásával kiegészült egy motiváló tényezővel: aki jégre lép (jó esetben korcsolyával), azok között kisorsolásra kerül néminemű fun stuff. Bővebben ITT.
Elsősegélyszettet mindenki hozzon - aki tud, az pedig Hummerrel jöjjön.;)

14-től 16-ig: Csordavonulás az Osterbräu irányába, kisebb megszakítással a WestEnd-ben (játékboltroham?). Eme exodus-program kiegészül egy opcionális lehetőséggel: Megostromoljuk a McDonalds erődítményét, túszul ejtünk minden HappyMealt, és megszeretgetünk minden hatert.

16-tól 19-ig: Osterbräu Söröző és Étterem (Budapest, II. ker., Tölgyfa utca 14.); mindenki egyen-igyon-mulasson! A befizetett foglaló (1000 HUF) teljes mértékben lefogyasztható - a fölötte történő fogyasztást tessék becsülettel kezelni, és befizetni a Jegymesternél!!!
Aki nem jelentkezett fel / nem utalt, annak az elkülönített és lefoglalt szekcióban nem biztosítunk helyet.
Továbbá: Inchay N. Hellwalker és nővére, Fehér Jepke felajánlásából tombola kerül megszervezésre, támogatandó a szervezési munkálatokat. Egy tombola-szelvény ára 200 HUF; ezek egész nap vásárolhatóak Inchay-től. Sorsolás a helyszínen (Osterbräu), 18:00-kor. A nyeremények egyedi készítésű pony-related tárgyak, mint például könyvjelző, dísztányér, muffin-doboz.



Megint továbbá: szintén a helyszínen, végre-valahára átadásra kerülnek a Téli Pályázat díjai, a szerencsés nyerteseknek.

19-től: Osterbräu kötetlen AfterParty, végkimerülésig (illetve zárásig).

Frissítés:

Az AfterParty jelentkezéseket, és egy körülbelüli fogyasztási menüt ("Melegétel", "Szendvics", "Pizza") küldjetek a netekel@gmail.com e-mail címre.

Ha kérdés van, még idejében tegyétek fel - mindjárt szombat.:)



Have fun:
Inchay N. Hellwalker & Falling Star

8 megjegyzés:

  1. ÓÓÓ a káoszba, azt a Viszályos könyvjelzőt muszáj megszereznem!

    VálaszTörlés
  2. őőőő én vagyok ilyen buta vagy nagyon régen kellett jelentkezni? :/ mert én is szivesen jönnék (ha lehet)

    VálaszTörlés
  3. visszanéztem és eléggé érdekes, hogy pont azzal az 1 posztal nem találkoztam ami leírja, hogy lesz ez a találkozó... de hát ezt mondjuk úgy enyhén "megszívtam" de hát sajnos ilyen az élet :(

    VálaszTörlés
  4. hmm az a Rarity-s könyvjelző kéne :D
    Azért *befigyel* mennyivel kevesebben lesznek ott...

    VálaszTörlés
  5. Inzork: mivel idejében meg kellett hirdetni, régebben keresd. Amúgy a Hírekben minden visszaolvasható.:)

    VálaszTörlés
  6. Plusz hogy oldalt a fülleknél ott van a "találkozók" is. De attolmég jöhetsz korizni... csak magadnak intézel mindent és Österbe nem tudsz jönni.


    Mennyivel kevesebben? Nem kevesebben mint legutóbbi talin :D Legutóbb lehet, hogy "50" jelentkezö völt.. de az egyáltalán nem volt fix és csak kaosz volt.. én már csak tudhatom ;)

    VálaszTörlés
  7. Egy kis banki nehézségek után sikerült az utolsó pillanatban jelentkeznem :D

    Korit kapok Csillától, szokásos cipelni valók meglesznek...

    Ami újdonságot viszont fogok csinálni, az összeszedni az akaraterőmet és bátorságomat, és megpróbálok erről egy "vlog" videót csinálni, ami vagy stand-alone videó lesz, vagy sorozatot csinálok belőle...

    Mindenesetre...mybodyisready.gif

    VálaszTörlés