2012. február 19.

Új megjelenés 7.


SZTORNÓ: A keletkezett viharos adok-kapok végett Ibu dizájn-tervét levettük, helyette back to Bende. 
ILYEN TÖBBET NEM LESZ!
"A nyertes pályamunka a pályázat elfogadása értelmében a blog tulajdonát képezi; az alkotó utólag már nem kérheti annak eltávolítását."




27 megjegyzés:

  1. ne vegye senki a szívére, de nekem nem tetszik :S

    VálaszTörlés
  2. A menüknél lehetnének pónik :/

    VálaszTörlés
  3. Az előző jobb volt :S.

    VálaszTörlés
  4. Hááát. Azt nem mondom, hogy tökéletes, de tetszik :D
    Mondjuk... a régit azt még a telómra is feltettem ^^

    VálaszTörlés
  5. Hmm, a háromból az első jött be legjobban, ennek a képe nagyon jó, de a gombokon a felírat már túlzás, ha nem tudnám mi van rajtuk, akkor nem biztos, hogy kitalálnám.

    És valóban, kicsit több póni is elférne köztük, bár ez nem feltétlen szükséges.

    VálaszTörlés
  6. Következtetés?
    Nektek tökéletesen fölösleges dolgozni...

    Köszönöm, h órák munkáját így lefikázzatok. Igazan felemelő érzés...

    De tudjatok mit? Büszkék lehettek a kkkurvanagy toleranciátokra...

    VálaszTörlés
  7. Szívesen máskor is...

    VálaszTörlés
  8. Áh, én kérek elnézést, hogy feltételezni merészeltem, hogy az itt lézengők nem analfabéták, és nem csak a nagybetűket képesek felismerni...:)

    VálaszTörlés
  9. Aki nem bírja a kritikát akkor tényleg ne alkosson inkább semmit mert olyan nincs, hogy valami mindenkinek tetszik.

    VálaszTörlés
  10. Még csak nem is szólták le a munkád, csupán véleményt mondtak róla és építő kritikát fűztek hozzá. Igazán nem tudom, hogyan akarsz akárhol akármit elérni, ha ennyitől kibuksz.

    VálaszTörlés
  11. Hát igen, direkt oda is írták, hogy ne vegye senki a szívére meg ilyesmi.
    Nekünk fölösleges dolgozni? Akkor mért dolgoztál?

    VálaszTörlés
  12. Azért dolgoztam, mert nekem örömet okozott.
    És azt hittem, másnak is okozhatok egy kis örömet. De ezek szerint ez nem sikerült...

    És Borisz és Névtelen, más az ha nem tetszik egy-két embernek, de az hogy minden egyes kommentelő odaírja, hogy a többihez képest szar, meg ez rossz benne és az, az igazán nem nevezhető konstruktív kritikának...
    Bocs, de az hogy a legkedvesebb komment is az, hogy nem kegyetlenül kurvarossz, azért tetszik, az nálam igenis azt jelenti, hogy nem végeztem jó munkát.

    És Thorin, bocs hogy kicsit csípősen szóltam vissza, de kissé felbosszantott a kommentelők túláradó pozitív hozzáállása a dolgokhoz. :)

    Láv és tolerancia.

    VálaszTörlés
  13. "...ez rossz benne és az, az igazán nem nevezhető konstruktív kritikának"

    Ha ez nem a konstruktív kritika, akkor mégis miaszösz? (olyan kis pihécske, ami a takarón vagy a párnán...)

    VálaszTörlés
  14. Szerintem teljesen legitim volt Thorin argumentuma
    - Lockie

    VálaszTörlés
  15. Ez kérlek fikázás.

    A konstuktív kritika, idézem:
    "Constructive criticism aims to show that the intent or purpose of something is better served by an alternative approach. In this case, making the criticism is not necessarily deemed wrong, and its purpose is respected; rather, it is claimed that the same goal could be better achieved via a different route. Constructive criticisms are often suggestions for improvement - how things could be done better or more acceptably. They draw attention to how an identified problem could be solved, or how it could be solved better."

    na most, hol láttál a kommentek között bármi konstruktívat?
    Najó, a tiéd határeset, te legalább azt hajlandó voltál odapötyögni, hogy a betűtípus nem tetszik, amit elfogadok (nekem tetszik, so what? :D).
    De az hogy "több pónit wazze", illetve a "hát ez sztem szar" nem nevezhető éppenséggel építő jellegűnek, sőt, kifejezetten szarul tud esni...

    VálaszTörlés
  16. A pónik nagyon aránytalanok főleg óriási fülek TS-nek nem tetszik, hogy olyan emos haja lett. A betűtípus nekem túl giccses, kontrasztos.

    VálaszTörlés
  17. >A menüknél lehetnének pónik :/
    >legit javaslat
    >a gombokon a felírat már túlzás
    >finoman utalni arra, hogy változtatni kéne a betűtípuson

    Hogy valami sajátot is generáljak, inkább építő kritikát mondok a posztjaidra: végy egy mély levegőt és számolj el tízig, mielőtt ilyen kínos helyzetbe hozod magad. Ha ilyen nagy ügyet csinálsz a legkisebb "fikázásból" akkor hamar bevonzod a trollokat, akik csak azért szólják le a műveid, hogy felidegesítsenek, mert látják, hogy veled lehet. A művészetet magáért műveld, ne az elismerésért. Tartsd a fontossági lista elején, hogy neked tetsszen, amit csináltál és hogy élvezd az alkotás folyamatát - így már nem fog zavarni, ha másoknak nem jön be és simán el tudod engedni a füled mellett a meghallgatásra nem méltó kritikákat.
    Akik csak a hírnévért csinálják, azok egy idő után holtvágányra jutnak a művészetükkel, és sosem fogják őket igazán becsülni - nézz csak szét a DA-n ha elrettentő példákat keresel.

    VálaszTörlés
  18. Thank you captain obvious.

    Mellesleg baromira félreértettél.
    Az alap problémám még mindig az, hogy a munkám minimális tiszteletét sem tudtátok nyújtani.
    Örömmel és nagy szívvel csináltam a képet, variáltam át a gombokat vagy háromszor az adminok kérésére (!!!), és naivan azt hittem másnak is örömet okozhatok vele.
    Persze, hogy egyből rossz lett a szám íze és elkeseredtem, amikor ezt a csupa kedves hozzászólást kaptam.
    Nyilán nagyon megerőltető lett volna egy kis kedvesség.

    Én nem dolgozom vektorokkal, kopizni mindenki tud, és így anno amikor ezt készítettem hónapokkal ezelőtt, még elég nehezen tudtam elkapni a pónis-stílust.
    Az, hogy nagyjából megtartsa az ember a karaktereket, plusz a saját stílusát is belevigye valamibe, baromi nehéz feladat.

    És EZ az, amin felhúztam magam. Persze, nem olyan, mint a vektorozott munkák, nem néznek ki pont ugyanúgy a karakterek, mint a sorozatban.

    És ettől már rosszabb is?

    Attól, hogy egy kicsit lányosabb fontokkal csináltam, és nem akartam olyan gombokat, mint az eddigiek a pónikkal, hanem valami egyedit szerettem volna, azt már le kell szólni?

    Na EZ a nem mindegy.
    Nektek is kicsit meg kéne gondolni, amikor névtelenül nagy az arcotok az interneten.

    Ez a bajom egyébként a magyar oldalakkal. Mindenki olyan baromi okos, és olyan baromi nagy az arca anonként... Érdekes, DAn vagy 6 éve vagyok fenn, de egyszer nem fordult elő olyan mértékű trollkodás és utálkozás, mint amit ebben a közösségben tapasztaltam az utóbbi szűk 2 hónapban.

    Baromi elkeserítő, hogy vár valamit az ember egy közösségtől, elvégre a LOVE & TOLERANCE neon villog a fejük fölött és nagyon büszkék rá, de ezen kívül semmi közük ezekhez a dolgokhoz...-.-

    VálaszTörlés
  19. A love and tolerance az én olvasatomban nem azt jelenti, hogy válogatás nélkül mindent elfogadok. A DA közösségek nagy része pedig egymást körbeverő figyelemribancokból áll.

    VálaszTörlés
  20. Emberek!Most komolyan mi bajotok van ezzel a kinézettel? Most nem azért mondom de nekem kifejezetten tettszik. Nekem az első gondolatom az volt hogy végre egy olyan munka amivel tényleg dolgoztak, és nem csak bemásoltak néhány képet, egy csicsás háttér elé.
    Eddig ez az első olyan kinézet, amit alaposabban megnéztem és kiváltott belőlem valami érzelmet.Például Twi fején jót nevettem.Szerintem tök aranyos lett azzal a bárgyú vigyorával :) és a többiek is.
    Annak meg csak örülök hogy nem hasonlítanak az eredeti karakterekre. Ettől egyedi az egész, és igaz hogy nem ismerem Ibut, de már láttam az alkotásait DA-n, és a stílusáról rögtön felismertem, hogy ezt ő csinálta. :)
    Nekem is az volt a problémám hogy bármennyire is könnyűnek látszik, elég nehéz őket lerajzolni,de már nem érdekel, úgy rajzolom le őket, ahogy akarom. :P
    A gombokkal sincs semmi gond, mivel erre az oldalra nagyrészt felnőtt emberek járnak akik már évek óta gond nélkül tudnak olvasni, és ha elsőre nem is, de másodjára egy picit több koncentrációval biztosan sikerül elolvasni azokat a fránya betűket =)
    Az meg hogy nincsenek pónik a gombokon...Istenem! Ez legyen a legkisebb probléma, az előző kettőn ott voltak, most nincsenek. Szegény pónik, szerepelnek éppen eleget, ne várjátok el tőlük hogy mindenütt ott legyenek XD
    Igen, abban igazatok van, hogy el kell fogadni a kritikát is, de aki szokott rajzolni az megérthetné, hogy egy ilyet megcsinálni nem öt perc, még ha örömmel csinálja akkor is adódhatnak nehézségek, és az ember nem csak magának akar örömet okozni vele, hanem másoknak is, és nagy csalódás az ha utána kiderül hogy nem azt váltotta ki a munkája az emberekből amit szeretett volna.
    A "love and tolerate" kifejezést pedig ne csak azért hajtogassátok mert ezt hallottátok a filmben, hanem gondoljátok is komolyan. Plusz tegyetek még bele egy kis empátiát is, mert az sem ártana.
    Na azt hiszem most így hirtelen ennyi elég volt, elnézést a kisregényért, de én csak így tudom magam kifejezni.:)Remélem nem veszitek támadásnak a fent leírtakat, mert én nem ellenetek írtam ezt hanem Ibu mellett. És most, hogy ezeket leírtam lehet engem is támadni vagy esetleg egyet érteni (aki úgy gondolja) :)
    Köszönöm hogy elolvastátok. További szép napot! :D

    VálaszTörlés
  21. Ó, nekem tetszik a megjelenés. Az alkotó modorával volt gondom.
    Amúgy meg írhatnál egy tl;dr-t, mert ez túl nagy szövegfal a gyomromnak.

    VálaszTörlés
  22. Aranyos a hozzáállás: nem elég konstruktív, hogy rossz a betű, mert nem olvasható, mégis mit vársz, adjak meg betűtípust, amivel majd jobb lesz, csak tudsz egyet találni.

    Nem az a baj vele, hogy lányos, mert nem az, kézírást imitáló, ráadásul dőlt, ami szintén nem javít az olvashatóságon.
    Ezt megfejelted egy azonos belső színnel, mint a körülötte lévő folt, ami így teljesen olvashatatlanná tette.

    A kép maga bejön, és ott bizony elmegy ugyanazon betűkép, mert nem zavaró.

    Nem 5 perc volt, nem mondod?

    A kedvesség hiánya meg végkép vicces. Az elismertség hiányolása szintén, hiszen kikerült, és nem azzal vertük a falat, hogy takarítsák el, mert ránézni is rossz.

    Ja, spec engem jobban zavar, ha minden reakció kimerül annyiban, hogy "tökjó". (persze a sima "ez szar" sem dob fel, de az meg egyébként is figyelemre sem méltó)

    VálaszTörlés
  23. Lena-val értek egyet! Kimondotan tetszik mivel egyedi! Nem mondom hogy másolni könyü... de egyedít alkotni még nehezebb! Én külön értékelem hogy egyedi a rajz:) Am a gombokal mi a fene bajotok van?! Nem kel fullextrásnak lenniük! Annyi elég hogy meglehesen nyomni azokat (amit sokan nem tesznek meg de mindegy...). És a betűtipus... mi a vajotok emberek? Vegyetek már szemüveget (vagy újat ha már van...). Építő kritika? LoL? Olyan volt olvasni a commenteket mintha a "gamekapocs" nevű játékokkal foglalkozó blog commentjeit olvastam volna :D Egy jó szóse csak fikázás istenem :D De ez tipikus magyar vonás :D Nevetséges :D Ibu! Ne hagyd hogy elvegyék a kedved az alkotástól!;)

    VálaszTörlés
  24. Ne haragudjatok már meg! De baromira nem értem, miért ne mondhatná el valaki a véleményét ha neki nem tetszik(Mellesleg nekem sem). Jómagam is alkotok (csak más műfajban) és alkotásaim jelentek már meg nagyobb rendezvényeken. Rettentően idegesít amikor mindenki a "jó volt" válasszal lezárja, ugyanis az nálam azt jelenti, hogy nem mondja meg hol rossz(valahol mindenképp rossz). A másik már ne is haragudj de nekem se szabad minden alkotásomba a saját egyéniségemet és stílusomat adnom, mert nem illik oda(igen ide ne a sajátodat hozd hanem azt amit mindannyian fanolunk). Ha valakinek nem tetszik az visszajelzés, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanazt a bakit. Ha véletlenül úgy gondolnád, hogy nem számít a véleménye akkor meg SHIFT+DEL funkciót javaslom mivel akkor téged nem erre a pályára teremtettek. A toleranciáról meg annyit, hogy véleményem szerint ettől fonnyad ilyen mértékben a világ. A nevem Almádi Ferenc és itt lakom Pesten úgyhogy ha gondolod személyesen is szívesen elmondom a véleményemet.

    VálaszTörlés
  25. Most elképzeltem amint egy restaurátor egyediség címszó alatt a templom falára nagyobb bögyöket rajzol az angyalkáknak mert hogy az az ő egyedi stílusa... Amúgy meg a rajzolást túl értékeli mindenki. Egy póni 3 körből áll meg pár vonalból. És igen rajzolok, megrendelésre is( Tehát azt kell rajzolom amit a Főnök meg ad, nem lehet más milyen). Ha CG-t csinálok azt egérrel teszem (nem vektorozva) mert nincs jobb eszközöm rá.
    Nekem sem tetszik az új desing. Szerintem túl bárgyú a pónik arckifejezése. De alapjáraton a kép koncepciója nem rossz.
    Ha meg nem bírod a kritikát ne tedd ki azt amit csinálsz. Ennyi.

    VálaszTörlés
  26. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  27. > A toleranciáról meg annyit, hogy véleményem szerint ettől fonnyad ilyen mértékben a világ.

    Ez. Művészetek esetén nincs értelme kegyes hazugságoknak, ott vagy jó valami vagy rossz. Designkészítő csaj sem gondolja ugye komolyan, hogy akármit dob össze mi tapsikolunk, mert tolerancia van? De ha ő az amúgy akire gondolok, akkor múltkor beszólt valami undarázs kiscsajnak facebookon, mert hülyeségeket posztolt. Ez esetben kettős mérce befigyel és nincs több kérdésem.

    VálaszTörlés