2012. február 18.

Vendégposzt: Bronyk a Föld körül

Üdv kedves Bronyk!

Először is hadd mutatkozzam be: Vereczki András alias psvitahun vagyok. Találkozhattatok már velem, még a blog alapításakor csatlakoztam a közösséghez. Egy vendégposzt-sorozattal kísérelném meg színesíteni a blogot hírekről, érdekességről a brony világban.
Első posztom a „Bronyk a Föld körül” címet viseli.
A sorozat rajongói között számos híres ember található. Néhányan nyilvánosan is felvállalják brony mivoltukat, másról csak feltételezhető. Ők lehetnek játékfejlesztők, zenészek, sportolók. „A Póni” ott van mindenkiben :)

Játékfejlesztők:

Notch (Minecraft nevű sandbox játék megálmodója) köztudottan brony 


Tőle twitteren kérdezték meg, mit gondol a pónikról. A választ már persze mindenki tudja, mi is lehetne más: Igen!
Itt jegyezném meg, a poszt témájától kicsit eltérve, hogy a Minecraft című játékban hihetetlen pónis témájú alkotások készülnek, úgy mint:Pixel-art

Szobrok


S léteznek már-már elvetemülten gigantikus, egész Ponyville-t ábrázoló alkotások.


Eredeti témához visszatérve:
A Naughty Dog (játékfejlesztő cég) egyik művészeti vezetője, Jacob Minkoff szintén brony. Egy őt otthonában meginterjúvoló újságíró úgy nyilatkozott, hogy végig a sorozat ment a háttérben, amíg látogatóban volt. A Naughty Dognak olyan játékokat is köszönhetünk például, mint az Uncharted széria. Remek játék.


Ezután jöjjön egy egy újjabb brony, pontosabban női brony; Lady Gaga. Cseppet sem meglepő, hogy pónik iránti rajongását a saját stílusában, rendhagyó módon fejezi ki. 

Szegény Páratlan .___.

Egy híres pankrátor, John Cena alábbi szavai gyanúsan hasonlítanak Páratlan panaszkodására a Póni-Eb komédia (19) című részben.


Eredeti:
Véletlen egybeesés volna?

Következő alanyunk egy filmsztár, Tom Cruise. Tőle nem hallottunk semmi biztosat, azonban Tara Strong  (Twilight szinkronszínésze) megerősítette a gyanút.

A végére egy híres zenei producert tartogattam, egy internetes hírességet Alex S-t. Több műfajban és témában készít zenét, pónis arzenáljában szerepel a Party with Pinkie, a Cutie Mark Crusaders dubstep mix, illetve a What a World is.Nos én lettem volna vendégbloggeretek, psvitahun. Remélem elnyerte a poszt tetszésetek. Készülök még sok mással a közeljövőben, leginkább hírekkel és érdekességekkel.
Köszönöm a figyelmet.

7 megjegyzés:

 1. Epic! És érdekes! Ilyet még! :)

  VálaszTörlés
 2. Lesz még. Mostantól én vagyok az informátor. Híreket kölök le, posztolok. Persze, mint vendégblogger, egyenlőre :)

  VálaszTörlés
 3. WOW! Ez elég érdekes volt:) Jó post, még még! engem például kifejezetten érdekelne a pónikra való utalások sokasága a filmiparban:P :D

  VálaszTörlés
 4. A Tom Cruise-os dolog csak vicc volt.
  http://www.equestriadaily.com/2012/02/tom-cruise-not-brony.html

  VálaszTörlés
 5. Notch-ról ezt nem is tudtam :D jah és egyébként Minecraftra a My Little Pony mod a legjobb :P

  VálaszTörlés
 6. Jó poszt, csak több sebből vérzik. Notch nem brony. Tom Cruise nem brony. John Cena panaszkodásának nem igazán látom, hogy miért lenne köze Rarity-hez. Ezt nem az mlp találta fel ilyen volt, van, lesz. Alex S brony, de ő pont ezért lett híres...
  A dolgokat kicsit ellenőrizni kéne mielőtt világgá kürtölitek... :)

  VálaszTörlés