2012. június 11.

MiniMeet Június - Kód: 'Sharing Kindness'

MiniMeet Június - Kód: 'Sharing Kindness'

Kötetlen összenyerítés: 2012. június 15.


Gyülekező: 16:00-18:30

Helyszín: Köki Terminál 1. emelet, KFC melletti/mögötti asztaloknál.



Programok:

18:30-tól 20:30-ig: Közös pizzázás. Étkezés nem kötelező. 32 cm pizza max 1.000 HUF, de utoljára is 790 HUF/fő volt. Bármilyen ízű pizzára vonatkozik.
Aki 18:30-ig pónis felsőben megérkezik, és részt vesz a pizzázásban, az ingyen 0.33dl Coca Cola-t kap ajándékba!

20:30-ig: Gyülekező a Köki Terminálban, utána induló, tova: Lőrinc-erdő! Airsoft Est (jó idő esetén). Helyszín: Lőrinc-erdő. Hozni kell: kötelező védőszemüveg (és nem olvasó- vagy napszemüveg). Nem kötelező, de ajánlott: zseblámpa.
Saját fegyver hozható, de 6 db kínai minőségű fegyver és 1000 BB golyó biztosított szükség esetén (lehetséges, hogy addigra +3 weapon is összejön még).

*brohoof* :
Prince Pegacorn

13 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁÁHHHHH de elmennék csak Pécsett lakom, affrancba :/

    VálaszTörlés
  2. Az Airsoft-tal kapcsolatban mik az árak és pontosan hány embert vársz oda?

    VálaszTörlés
  3. nincs ár és nincs létszám. 6 fegyver van, ha többen jönnek legfeljebb több menet lesz. a héten még beszerzek 3-4 fegyvert a játékhoz, így a csapatok közt igazságosan lesznek eloszva a fegyverek és semmelyik csapatnak nem lesz erősebb fegyver készlete, tehát ne is hozzatok magatokkal. Tudni kell, hogy ezek nem olyan komolyak mint az igazi airsoft fegyverek, így a szabályok betartásával kissebb a sérülés kockázatta is. szabályok a helyszínen.

    VálaszTörlés
  4. @Pegacorn
    Hali! Annyit kérdeznék, hogy mit értesz az alatt, hogy nem igazi airsoft fegyó. Springes kis pisztoly?
    Csakmert, hogy ha rendes AEG akkor nem hiszem, hogy akkora a különbség és vinném az m4-esem (ugyanúgy kínai)és akkor egy fegyóval több lenne
    Másik 2-3 külsős srác jöhet, hogy ha úgy alakul? Elv ők is tudnának gondoskodni saját fegyóról (Kínai Aeg-s AK, ill g36c)

    VálaszTörlés
  5. Igen többségében kis pisztoly. 3-4 méter-es távolságra lőnnek. Amit te akkarsz hozni, azok már erősebben lövik ki a golyót és mivel a rom az szinte egy labirintus, ahol közel vannak a falak, kicsi az esély, hogy 10-20 méternél távolabb legyenek az emberek. De azt mondom, hozd el, legfeljebb én is hozzom az ennyimet és meglátjuk, hogy hasznát tudjuk e venni. Hozhatod a külsős embereidet.

    VálaszTörlés
  6. Rendben. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy egyfajta Zombi mode :D 2-3 (vagy kevesebb) ember rendes fegyóval mindenki ellen, esetleg lenne egy "főzombi" akit ugyanúgy felszerelhetnénk.
    A 2-3 nemzombi ember esetleg egy nyíltabb terepen várhatná az offenzívát, mind3 fegyó alkalmas az épületharcra tehát 10-20 méterről még simán kibírható, nem üt akkorát.

    Másik, a terep mennyire van lefoglalva? Mert, hogy ha valaki esetleg ránkhívja a yardokat, az nem jó mert senkinek sincs Mkh kártyája és akkor lefoglalhatják a fegyókat, amik annak ellenére, hogy kínaiak nem 2 forintba kerültek :S

    VálaszTörlés
  7. A yardokon gondolkodtam màr én is, hogy mit szolnak hozzà. Viszont ha betartjuk a szabàlyokat és azokat szigoruan veszük, tovàbbà nem veszélyeztetjük màsok testi éppségét nem hiszem, hogy kötöszködnének. Ezért tettem estére és egy szalagal arra a kis idõre elzàrjuk a bejàratokat és max kiteszünk egy figyelmeztetõ tàblàt. A màsik én fel vagyok rà készülve erre az esetre is, és tõlem vihetik a fegyoimat. Annyit megér.

    VálaszTörlés
  8. Ejj így már kevésbé vonzó a dolog, nekünk ennyit egy rövidebb játék nem ér :S Mindenesetre egyeztetek velük

    VálaszTörlés
  9. Àtmehetünk a lõrinci erdõbe. Oda a kutya sem jàr ki, nemhogy rendõr. Ahogy nem foglalkoznak a szemétlerakàssal az erdõ egyik végében ugy senkit nem érdekel ha ott jàtszunk és ebben az esetben hajnalig nyomjuk.

    VálaszTörlés
  10. FIGYELEM!!!!

    MINDENKI A KÖKI TERMINÀLBA JÖJJÖN, MÉG AZ IS AKI AIRSOFTOZNI AKKAR. MARGITSZIGET HELYETT A LÕRINCI ERDÕBE MEGYÜNK ÉS IGÉNY ESETÉN OTT SZALONÀT IS TUDUNK SÜTNI A KIJELÖLT HELYEN. SZOVAL GYÜLEKEZÕ KÖKI TERMINÀL 20:30IG. AZ ÉTTEREM RÉSZNÉL KERESSÉTEK A PÓNIS TÀRSASÀGOT.

    VálaszTörlés
  11. AIRSOFT DELETE
    JELENTKEZÉS ÉS ÉRDEKLÖDÉS HIÁNYÁBAN AZ AIRSOFT ELMARAD. HELYETTE A PIZZÁZÁS UTÁN KITALÁLUNK VALAMI MÁST.

    VálaszTörlés
  12. "JELENTKEZÉS ÉS ÉRDEKLÖDÉS HIÁNYÁBAN"? Csak én nem látom a tali leírásban hogy jelentkezni kelet volna az airsoftra?

    VálaszTörlés
  13. Nem kellet jelentkezni rá azt tévedésből irtam. Ellenben többen is jelezték hogy nem érdekli őket, vagy visszamondták. Volt nálam fegyver el is mentünk a Margitszigetre de nem airsoftoztunk, Kidoboztunk, fogócskáztunk és két órán keresztül jól éreztük magunkat a pizzázás után. Amugy is a jelentkezés semmit nem ér egy ilyen találkozónál, mert akik leadják lehet pont azok nem jönnek el vagy jelentkezés nélkül jelennek meg.

    VálaszTörlés