2012. július 1.

Fanfic; Rain Runner - A Harmónia legendája

Rain Runner - A Harmónia legendája
[Serdülő, Dráma, Horror]

Rain egy okos tudós, ki véletlenül létrehozza saját gonosz klónját, és ezzel az egész univerzumot veszélybe sodorhatja. Mindketten építenek egy-egy űrhajót, Night az univerzum elpusztítására, Rain meg a Gonosz klónja tervének a meghiúsítására.

27 megjegyzés:

  1. ez nagyon szuper volt!
    alig várom már a folytatást!!!

    VálaszTörlés
  2. Nem lehetne átírni a nevet? mert nem vagyok Runner Night XD

    VálaszTörlés
  3. Whoops, sry, nem tudom honnan szedtem.XD

    VálaszTörlés
  4. köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  5. FALLING! én nem a testvér szerelmet írtam az első fejezetnek. XDDDD

    VálaszTörlés
  6. Tököm már, nincs szerencséd.:D

    VálaszTörlés
  7. egy trollkodó hullócsillag xD nem mindenapi xD

    VálaszTörlés
  8. ez nagyon fasza, még több részt! sokkal több részt!!!

    VálaszTörlés
  9. Maga a történet jó, habár a prológus szinte az érthetetlenségig lett sűrítve, olyan, mintha egy komplett sztori vázlata volna, vagyis kis munkával, részletesebben leírva már egy kerek fanfic-et kapnánk.

    Az első fejezet ennek ellentéte, itt olyan részletesen írtál, ami a bevezető olvasása után túlzásnak tűnt, de nagyjából a felénél vettem észre, hogy sikerült átszellemülnöm, szóval ez a stílus remélhetőleg megállja helyét a továbbiakban.

    Meg kell említsem, hogy Rain helyében falfehéren keresnék valami menekülési lehetőséget, nem csinálnám csak úgy azt amit az ellenség mond :D

    VálaszTörlés
  10. Nos, igen, a bevezető, amolyan külön fanfic is lehetne, de mivel nem tudok semmit sem kitalálni arra, ezért így tudtam leírni.

    Rain azért nem keresett menekülési utat, mert ha figyelmesen olvasod ott van, hogy miként került arra a bolygóra: hologrammként, ami köztudottan fényekből álló 3d-s kivetítés, és nem szilárd dolog. Meg az is, hogy egy kihalt bolygón voltak, és az egyetlen menekülési útvonal, Night Runner szállítója lett volna. És akkor megkérdezem, egy kihalt bolygón, ahol nincs más, csak hegyek és sivatagok, semmi növényzet, vagy épület, s este a sötétség a szó szoros értelmében mindent felfal, akkor hova menekülnél?
    Rain csak azért tette, amit tett, mert így jobban megismerhette az ellenséget, és annak gyenge pontjait.

    VálaszTörlés
  11. ezt így értem de úgymond a meglepődöttségi szintjét tartottam alacsonynak, valamint ha hologramm akkor hogy tud pofont kapni?:D

    VálaszTörlés
  12. Nos a ráijesztést akarta kelteni Dragon Rain-re, és mint minden álomban, itt is az ijesztés segített Rain-nek felkelni.

    VálaszTörlés
  13. A képet a fanfiction szereplőről lehet tömörített mappában is küldeni?

    VálaszTörlés
  14. Pontosan mit szeretnél?

    VálaszTörlés
  15. nagyon imádom ezt a fanficet! máris küldöm a karakter jelentkezést az e-mail-re!

    VálaszTörlés
  16. hogy haladsz a következő részel?

    VálaszTörlés
  17. Nagy nehezen, így talán tél előtt be fogom fejezni.

    VálaszTörlés
  18. máe elküldtem régeben High Fire

    VálaszTörlés
  19. A végén lévő Mester az véletlenül nem a Doctor Who-ból ismert szereplő óhajtozik lenni :D? Bocsesz a kérdésért, de ez engem nagyon nem hagy nyugodni xD amúgy egész érdekes kis fejezet volt, kíváncsi vagyok mi lesz még a folytatásban :)

    VálaszTörlés
  20. És már egyből ráizgultál erre a végén lévő Mester dologra? XD De abból a van.

    VálaszTörlés
  21. Tehetek én arról, hogy ő a Doctor Who a kedvenc sorozatom és hogy meglátok egy csavarhúzót már elemzem, hogy ez szónikus-e? xD Annyi biztos, ezzel a végén lévő Mester dologgal nálam magasra tetted a lécet, hogy mennyire jól használod ki drága, ősi, az utolsó találkozásnál kicsit elme roggyant Idő Lord barátunkat. :D A másik, hogyha egy nem éppen Equestria-hoz oda illő kék fül... na inkább hagyjuk nem akarok én itt spoilerre éhes ragadozó ként itt várni xD inkább csak várom a kövi fejezettet :)

    VálaszTörlés
  22. Újítás a végén, akik már korábban olvastak belőle, azoknak szólok.

    VálaszTörlés
  23. Mármint a 3. fejezet végén

    VálaszTörlés
  24. Érdekes. De az első fejezet eleje ahól megérkezik a szobájába szörnyű. Már ne sértődj meg, de annyi szó ismétlés és "és" van benne hogy az már nekem is feltűnt, pedig nem vagyok egy annyira jó fogalmazó.
    Javítsd ki akkor nem fognak ott sokan meg akadni.
    Ja és tényleg nem akarlak megsérteni, megbántani csak segíteni. :)

    VálaszTörlés