2012. augusztus 10.

Children of the night / Az éj gyermekei

Children of the night / Az éj gyermekei

A Cutie Art Crusaders egy animátor csoport, akik egyik projektjükön dolgoznak a sok közül, "Az éj gyermekei"-n, amit most ismertetni fogok nektek.
Az egész animáció még nincs kész, de temérdek képet rajzoltak már meg a kisfilmből, sőt, magát a vázlatos és félkész videót is meg tudjuk mutatni nektek.

Az eredeti fanfic, amit animálnak:


Pont innen az elejéről már készen van a "videó-foszlány", de nem vagyok benne biztos, hogy a Cutie Art Chrusaders csinálta meg. A videót megnézheted ITT.



A képekből némelyik vázlat:



Némelyik már kész:









Sőt, van, amelyiket már animálják:


Najó, nem csigázok tovább senkit, a teljes vázlatos animációt megnézhetitek ITT.
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését, esetleg meghallgatná újra a zenéjét, az letöltheti a háttérzenét ITT.

8 megjegyzés:

  1. Végre valami téma ami engem is érdekelne. Ha minden igaz láttam is egy vidit ha egyre gondolunk. Sajnos amint meg akkartam nézni ez a szöveg várt. "A blog keresett oldala nem létezik." Remélem a gond hamar megoldodik és több mindent megtudok a projektről.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, mire gondolsz... leellenőriztem, és minden jól működik.

    VálaszTörlés
  3. Most már tényleg mükszik. A kedvenc vidim színesben, képekben,:D :D :D boldogság

    VálaszTörlés
  4. Ha így folytatják, még a végén a brony-k viszik tovább a sorozat készítést. Szerintem képesek lennének maguk is megcsinálni, mert a tehetségük megvan hozzá és szerintem soha nem lenne vége a rajzfilmnek. Valjuk be láttünk már tölük remek animációkat, hanganyagokat, zenéket stb és ha képesek voltak megcsinálni, nem hiszem hogy a pónis rajzfilm elkészítése okozna gondot nekik, pláne ha összefognak a világ bronyai.

    VálaszTörlés
  5. Facebookon az a nevem hogy Rajmond Kiss bács megye oda irjatok! Bár imádom a sorozatot és ezt a vidit végképp de mondjátok el legyetek szívesek hogy mi ennek a tanúlsága! "Szerelmes" lettem ebbe Princess Luna -ba és a sorozat következtet a gyerekekre oké de a pontosan mire nem tudom légyszi irjatok mert megőrülök a kíváncsiságtól! Amúgy nagyon tettszik ez! Lehet még hasonló!

    VálaszTörlés
  6. Vagyis Kiss Rajmond feketében ülve!

    VálaszTörlés
  7. A szerelmest meg úgy értettem hogy nagyon bejön!

    VálaszTörlés