2012. szeptember 25.

3. évad

Hírmorzsa a harmadik évad bemutatásával kapcsolatban:

Szerkesztés:
Ez alapján hivatalosan is Novemberben érkezik majd az új évad! Pontos dátum még nincs, viszont előre jelezték, hogy egy hónappal előre fogják kihirdetni, így van esély, hogy november eleje lesz a dátum.



Az olasz TV blog jelezte, hogy októberben várható az új szezon kezdete. Ez ugyan nem túl hivatalos forrás, ám viszonylag jól értesültek és igen komoly tevékenységet végeztek korábban is az olaszok (saját főcímdal.) Amennyiben igaz, akkor legfeljebb pár hét van hátra a kezdésig.

4 megjegyzés:

  1. örmm valamit félrenéztem vagy a link nem jó, de a hivatkozott cikk arról szól, hogy az olaszok októberben kezdik a második évadot vetíteni (ami amúgy tök jó, hátha a minimaxra is vonatkozik), de egy fél szó nincs a harmadikról...

    VálaszTörlés
  2. Ez a kritikus mondat:
    "La seconda stagione é stata trasmessa in originale nel 2011 sul canale via cavo americano della Hasbro, The Hub, sul quale andrà in onda la terza stagione sempre ad ottobre."

    Google szerint Angolul (a magyar az katasztrofális):
    "The second season was broadcast in 2011 on the original cable channel American Hasbro, The Hub, which will be aired on the third season ever in October."

    Azaz a második évadot eredetileg 2011 során vetítette az amerikai HUB csatorna, amely idén októberben adja majd a harmadikat.

    VálaszTörlés
  3. áhh köszi, én is google translate-tel néztem, de angolul is annyira borzalmas, hogy átugorhatta a szemem.

    VálaszTörlés
  4. Passzus, pony plush?? now in stores??
    (látszik megragadtam a lényeget)
    amúgy meg yaaaay

    VálaszTörlés