2012. szeptember 22.

Welcome to Ponyville

Számos játék készül póni témában, még hazai csapat is dolgozik ilyesmin, ahogy egy korábbi bejegyzésben láthattátok, viszont most végre egy elkészült darab is elérkezett.






A Filly Gamez egy ideje már dolgozik a játékon, mely a vizuális novella műfaj képviselője.

Most kiadták az első részt a műből, melyben ötvennél is több szereplővel kerülhetünk kapcsolatba, és majd 30 befejezést próbálhatunk meg felderíteni.

Két teljes történet és számos apró kisebb esemény várja az érdeklődőket, a szövegek döntő részét nem csak olvashatjuk, hanem hallhatjuk is, híres és kevésbé híres rajongói hangok által életre keltve.

A játékot letölthetjük az oldalukról, vagy ezen torrent segítségével (valamivel több egy gigánál.)




6 megjegyzés:

  1. Ez ingyenes ugye? Tudom hülye kérdés, csak nem akarom megjárni a dolgot....

    VálaszTörlés
  2. Igen, teljesen ingyenes.

    Sajnos elég rövid, és nagyobbrészt egy csőben halad a történet, inkább teaser vagy legfeljebb demo, mintsem teljes rész.

    VálaszTörlés
  3. Oké, kicsit kezd idegesíteni, valaki tudna segíteni? Mindig homályos a játék, meg kicsit pixeles a kép, még a betűk is. Ezzel lehet valamit kezdeni?

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, nem tapasztaltam ilyesmit, mondjuk ablakban indult, nem teljes képernyőn, úgy vélhetően elég torz lesz, lehet, hogy ez a baj.

    VálaszTörlés
  5. Időközben megoldódott. Videókártyám "teljesítményre" és nem "minőségre" volt tekerve. Amúgy állat játék, de nem tudjátok véletlenül, hogy ez most az Act 1 végleges verziója? Nem egy olyan momentum volt, mikor szerintem belehetett volna tolni egy választási lehetőséget, de a karakterünk helyettünk döntött...

    VálaszTörlés
  6. Szerintem javítani fognak ezen nincs ez teljesen kész :)

    VálaszTörlés