2012. október 17.

Bemutató és (ön)reklám

Pár nappal korábban VeracLord társunk közkincsé tette az általa készített segédletet.



Ez egy RSS feeder, amivel könnyebben és egyszerűbben tudjátok megtekinteni az oldalt (már ezt a blogot) az androidos okostelefonokon és más készülékeken.

A telepítőt innen szerezhetitek meg, futtatásához célszerű engedélyezni az ismeretlen forrásból származó programok telepítését. A minimális követelmény 2.2-es (Froyo) verzió.

Itt is meg kívánom köszöni az alkalmazás elkészítését.


Brony alkotó vagy akit nem ismernek? Itt az ideje, hogy ez megváltozzon! Írj magadról és bemutatunk, a lehetőség mindenki előtt nyitva áll.

7 megjegyzés:

  1. A Froyo csak a minimális követelmény, én is 2.3-on használom, szerintem biztosan menni fog ICS-en is. :)

    VálaszTörlés
  2. hát én nemtudom. nekem 4.0.3 van, de nem találom a playben. :|

    VálaszTörlés
  3. Azért nem aláltad meg, mert Play-re sajnos nem tudtam felrakni, de a bejegyzésből elérhető a telepítő fájl letöltésének linkje. Azt letöltöd, ezután a telefon MicroSD kártyájára másolod, majd egy fájlkezelővel telepíted azt(az ismeretlen forrásokat engedélyezni kell előtte ;)
    Beállítások->Alkalmazások). Remélem tudtam segíteni :)

    VálaszTörlés
  4. Egy kicsit irritálja a szemem az az erős piros háttér pláne rajta szürke szöveggel, mint bejelentkező képernyő, de amivel igazán gondom van az az, hogy nem jönnek le automatikusan az üzenetek, amikor az alkalmazáson belül beállítom hogy automatikus, az csak annyi, hogy amikor megnyitom az alkalmazást, akkor gombnyomás nélkül letölti, de ez egyenlő azzal, mintha direktbe nyitnám, meg a blogot, olyasmi kéne, hogy a háttérben is le tudja tölteni, ha az alkalmazás esetleg nincs nyitva, mindenesetre eddig az ötlet jó, csak szvsz egy ilyen jól jönne bele :)

    "Jönnek a tekercek" (hiányzik egy "s" :D)

    VálaszTörlés
  5. szerk.: OMG oké, amit az automatikus üzenetlekérésről írtam az felejtve, nem mondtam semmit XD

    VálaszTörlés
  6. Köszi az észrevételeket, és ennek megfelelően frissíttettem az alkalmazást. Ugyan onnan letölthető az az új verzió. További szép napot :)

    VálaszTörlés