2012. október 22.

Első évad egyben!

Hosszas várakozás után végre megrendelhető egyben, DVD-n az egész első szezon.


Korábban a kiadást most is készítő Shout Factory nem kívánt teljes készlettel előállni, mondván nem volna érdeklődés iránta. A gyerekek szüleinek sokkal könnyebb eladni egyetlen lemezt, mint egy dobozos kiadást.

Ez az akadály időközben szerintük is elhárult végre, így decembertől szállítják a nevezett kiadást, ami már előrendelhető az Amazon oldalán, jelenleg éppen egy csekély kedvezmény is tartozik hozzá.

Ha most rendelitek meg, akkor még elképzelhető, hogy karácsony előtt megérkezik, bár az Amazon esetében érvényes, hogy szükség esetén az USÁ-n kívüli rendeléseket visszatartják, amíg nem rendezik a belső piaci kiszolgálást.

A lemezen NTSC formátumban és egyes régió kóddal található a tartalom, így asztali lejátszók esetében kétséges a siker.

Ellenben számos, az ilyen kiadásoknál szokásos többlet is fellelhető a csomagban, ezek röviden:

Kommentár a következő személyektől: Jayson Thiessen, James "Wooty" Wootton, Ridd Sorenson, Daniel Ingram, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck valamint Nicole Oliver.

Két extra dal, melyhez az együtt éneklést segítő "karaoke" felirat is tartozik, az első a - már korábban is megjelent - teljes hosszúságú főcímdal, a másik az ilyen formában elvileg csak itt megtalálható "At the Gala."

Valamint a korábbi egylemezes változatoknál is megtalálható színezők és egyéb készségfejlesztő játékok, amiket akár számítógépről is futtathatunk.

Szerkesztés:
Lauren Faust a tervezett listán szerepel, ám technikai okokból (más lakhely), nem fért be az első körbe, viszont egy későbbi kiadásban (esetleg a második évadnál) feltétlen szerepelni fog már a megszólalók közt.

3 megjegyzés:

  1. Pont Lauren Faust és Tara Strong kommentárja hiányzik... :(
    Valszeg azért, mert ők Los Angelesben élnek, míg mindenki más kanadai.

    VálaszTörlés
  2. Igen, sajnos ők (főleg Faust a fájó) kimaradtak, Egyébként nem is igazán boldog emiatt a világteremtő a twittere alapján.

    VálaszTörlés
  3. Igen, tudom, ott olvastam reggel.

    VálaszTörlés