2012. október 14.

Fanfic; rrrokamoka - Füst és fény

rrrokamoka - Füst és fény
[Romantikus]

18+ tartalom

Egy csavargó pegazus, Silverwing és egy eltévelyedett unikornis, Trixie találkozása, majd útja a múltba és a jövőbe.

4 megjegyzés:

  1. Hát ez egy igazi élmény volt, köszi :D

    Az első fejezet ökörködős clopficjére csak annyit tudok mondani, hogy bravo maestro, rég röhögtem ilyen jót.
    Ehhez képest a többi fejezet enyhén szólva komolyabb stílusban készült, és kicsit nehéz volt összeegyeztetni, de azért megoldottam. Trixis történeteket alapból szeretem, érdekes a konfliktus és a megoldás is (hogy az egész mennyire lóg ki a canonból az meg szvsz mindegy).

    Alaki dolgokba nem kötnék bele - a devi a legalkalmatlanabb platform fanfic írásra amit valaha láttam, talán a számológép után rögtön. Tudom, hogy esélytelen beljebbezni rendesen, és akkor most jegyezzek meg ilyeneket, hogy a párbeszédnek nem kell dőlnie, ill hogy a hullámvonal nem írásjel? minek?

    A helyesírásról egészen más okból nem szólok: mert nem lehet. Talán egy elütött betűt ha láttam benne, látszik hogy ezt átolvastad párszor, érezni a törődést rajta.

    Stílus? Best magyar fanfic díjért erős versenyben van nálam. A történet vezetésén lehet még gyúrni, de ahogy többet írsz, ez majd szerintem alakul.

    VálaszTörlés
  2. @SHU Nite: wow! köszönöm a kritikát/véleményt és nagyon örülök, hogy tetszett! :) nos, sosem tanultam ilyen formán írni, szóval nyilván van hova fejlődnöm.. :D de azért igyekszem majd kicsit csiszolni a stíluson :P mostanában írogatom a folytatást, úgyhogy minden észrevételnek örülök, hiszen mégiscsak jobb, ha mások is örömüket lelik a "késztermékben", nem csak én az írásban.. :D

    a hullámvonalat egyébként csak akkor használom, ha valaki nem tudja befejezni a mondatát, semmi egyéb szerepe nincs :D

    VálaszTörlés
  3. ha valakit félbeszakítanak, arra találták ki a három pontot (ill központozásnáciknak: hármaspont)
    Ha a szó közben szakad félbe, akkor kötőjel.

    Nem kötekedésképpen, csak azért mondom, mert a hullámvonal főleg ángol ill. animáció fan körökben (tehát brony-k 90%a kb) elterjedőben van, mint affektáló kiejtés jelölése (pl awww~) és ez nem lesy mindegy ha egyszer tényleg lefordítod.

    VálaszTörlés