2012. október 15.

Majdnem egyedi figurák

Egy éppen most futó kickstarter keretében póni figurákat is beszerezhetünk.


Szerkezstés:
Az eredeti képet sajnos módosították, nem éppen felelőtlenül erre járó gyerekek számára rendben lévő tartalommal. Cserébe kaptunk egy remek kalapot, mely kár magában is hasznos kiegészítő lehet minden pónikedvelőnek, amíg a Hasbro nem hajlandó szállítani ezt a saját póniihoz.

Mint látható ezek nem pontosan a Hasbro féle figurák, nem is volt cél a készítők részéről. Eredetileg a D&D és más hasonló RPG-khez készültek, mint kellék, csupán meglovagolták az MLP hullámot.

Ahogy olvasható a képen is, 30 USD támogatásért kapunk egy készlet pónit, ami tartalmaz három földi pónit és három egyszarvút, valamint két szárny kiegészítőt (ami így mindkét figurára felrakható) és két készlet lángoló patát, továbbá egy dobókockát is, amin a hatost egy unikornis képe helyettesíti.

Nemzetközi szállításhoz további 3 USD-t kérnek, ha valaki esetleg kíván élni a lehetőséggel, illetve csekély összegért további elemeket is lehet rendelni (5 USD egy figura vagy kellék, a negyedik után a következőt ingyen adják.)

Persze mindezeken túl további fantasy szereplőket és szörnyeket is beszerezhetünk innen, sőt, hamarosan elérik a következő szintet a támogatás terén, ahol a klasszikus szörny, a Nightmare válik beszerezhetővé.

A képek alapján a figurák festetlen érkeznek a vásárlóhoz, ami persze épp annyira előny, mint hátrány.

4 megjegyzés:

  1. Most rendeltem, kíváncsi vagyok milyen lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Majd küldj róla képet, vagy akár teljes jelentést, ha van kedved rá.

    VálaszTörlés
  3. Egyeztetni kéne, egy összmagyar rendelést, azoknak, akiknek nincs Visa, vagy másféle külföldre is használható hitelkártyájuk (Mint pl: Én) , és összeszervezni egy talit, ahol elküldjük a rendelést, és elintézzük az anyagiakat, majd utána egy másikat, ahol kiosztjuk a figurákat ! (Nemkissé macerás, de összehozható !)

    VálaszTörlés
  4. ez az össszmagyar rendelést támogatom, mert nekem is kellene egy pár.
    Aztán ki tudja, nagyobb rendelésnél még lehet kedvezményt is kapunk :D

    VálaszTörlés