2012. november 23.

Discord visszatér, szinkronizálva

December elsejétől a Minimax elkezdi adni a második évadot a korábban már hallott szinkronszínvonal mellett.

Szombaton és vasárnap 11:00-kor kezdik az adást, naponta két-két részt sugározva, amit aztán hetente ismételnek, így alig két hónap alatt letudják az új (második) évadot, persze közben és utána ezt és vélhetően az első évadot is rendszeresen ismétlik majd.

Kellemes szórakozást...

11 megjegyzés:

  1. Tehát megint csak egy új "csomagot" kapunk a második évadból, mint ahogyan csinálták az esküvői epizódokkal, aztán sehír-sehang?

    VálaszTörlés
  2. Az "a már hallott szinkronszínvonal" a Canterlot Weding-féle emberiségellenes bűntettet, vagy az első évados még vállalható és a vége felé már egész belerázódó színvonalat akarja jelenteni? Mert ha az előbbi, akkor inkább bele se kezdjenek. Tudni sem akarok egy olyan minőségű Smile Song vagy Becoming Popular létezéséről.

    VálaszTörlés
  3. Arra én is kíváncsi leszek milyen lesz majd.1 évad még úgy-ahogy sz@r
    az esküvői katasztrófa,a dalok meg már a rémálmaimban jelennek meg.Szóval belenézek 2 percre, és eldöntöm sírjak vagy nevessek a gyengeségén.(Természetesen a magyar szinkronra értem nem a részekre)

    VálaszTörlés
  4. Discord visszatér :D szinkronizálva.... :(

    VálaszTörlés
  5. Nemááár. :(
    De akármilyen kínzás, azért megnézem, hadd röhögjek rajta...

    VálaszTörlés
  6. El sem tudom képzelni, hogy milyen lesz Discord szinkronja :(

    VálaszTörlés
  7. Nos, amennyiben "tartják" a Hungaricum This Day Aria Minimaxus színvonalát, legalább nem kell új témát keresnem a következő PóniSorthoz. XD

    VálaszTörlés
  8. Utolsó mondat hanglejtését tisztán hallottam :D Kellemes szórakozást... :D Kihagyom, egyébként sincs minimaxom.

    VálaszTörlés
  9. Még ha a hangszínt nem is találták el, a karakter hangulata azért átjött valamilyen szinten, szerintem ennél láttunk már jóval gyengébb munkákat is a Minimaxtól :)

    VálaszTörlés