2012. november 20.

Fanfic; Czira Bettina - Egy bukott "hercegnő" naplója

Czira Bettina - Egy bukott "hercegnő" naplója
[Kaland, Romantikus, Dráma]

Míg Nightmare Moon 1000 évig a Holdra volt száműzve,született egy lánya, Dark Angel. A csikó anyja szemében nem tünt elég gonosznak,így Equestriába száműzte. Lent, a többi pónik közt bele szeret egy olyan csődőrbe,aki elfogadja Angelt a tudattal:ahol a kanca,ott a baj,ami egy egész birodalmat bajba sodor... Kérdés, hogy ez örökké így lesz vele? Egy csődőr fogja csak szeretni és elfogadni őt, még akkor is ha a trónra kerülne?



10 megjegyzés:

  1. Heli Barnabás:

    Nagyon jó a történet lesz folytatás mert a vége ara uta hogy biztosan lesz remélem hogy lesz mert nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  2. thx,igen lesz.picit átírom,javítgatom majd és mással lektoráltatom,mint eddig!xD

    VálaszTörlés
  3. Általában bánkódok, hogyha valaki túl sokat ír összefoglalásnak/lelő benne néhány "poént", de kivételesen örültem neki, mert legalább az elején tudtam mi történik :D

    VálaszTörlés
  4. mikor jön ki a folytatása? mert nagyon jó :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amennyit én megtudtam még régebben, egy vírus törölte az író gépének tartalmát, vele együtt a folytatást is. Azt nem hiszem, hogy újra nekivágott volna, most már leginkább csak Doctor Who és egyéb ilyen beöltözős cuccok oldalain látom.

      Törlés
    2. Ez valóban nagyon régi 'művem'. Anno írogattam még (ficporta.blogspot.hu), de annak már rég vége. Folytatása biztosan nem lesz, azt sem tudom hol tarthattam. Ma már a "beöltözős cuccnak", azaz cosplayeknek és ruháknak élek, hasonló szakmát is tanulok. A munkáim már csak facebookon követhetőek Lady of Light néven (fb.com/AsamiCosplay), ahol majd csak a nosztalgia kedvéért lesz EEEGYSZER MAJD VALAMIKOR egy MLP:FIM témájú ruha (human Princess Twiligt), amúgy viszont már nem foglalkozok ilyenekkel :)

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon régen olvastam el, és akkor nagy tetszett (az első fanfic amit láttam valaha) Most hogy megtaláltam, és újra elolvastam, picit más mint amire emlékeztem, de még mindig nagyon jó :) olyan nosztalgikus nekem, és amúgy lehet jobbnak éreztem mint amikor először elolvastam. De lehet hogy ez azért történt, mert hajnali három volt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elírtam nagy helyett nagyon :D

      Törlés