2012. december 2.

Hearth's Warming Eve Találkozó - Részletek

Gyűljünk egybe az év utolsó találkozóján és ünnepeljük meg az Otthon melegének ünnepét! 


A találkozót a Városligeti Műjégpályán kezdenénk, hogy együtt mókázunk korcsolyával a lábunkon. Miután kifáradtunk átvonulunk az Osterbrau nevű kocsma-éterembe, hogy ott élvezzük az "otthon" melegét. Miközben jókat falatozunk és isszuk az isteni söröket (vagy tojáslikőrt?) meg ajándékozhatjuk egymást az ünnep tiszteletére! És ezt hogyan is vinnénk végbe? A nap csúcspontja, Ajándékozás:

Aki részt kíván venni rajta az a jelentkező e-mailhez csatoljon egy képet és egy kívánság listát (ami teljesíthető). A találkozó előtt a jelentkezőket kisorsoljuk, hogy kinek ki fog ajándékot adni (mint régen az iskolákban). Mindenki megkapja az e-mail címére annak a személynek a nevét és képét akit meg kel lepnie valamivel (ebben segít a kívánság lista). Nem kel túlzásokba esni ajándék terén, de azért ne is vigyük túlzottan le a mércét. A lényeg, hogy egymásnak örömet okozunk. Így bárhol is vagyunk át fog járni bennünket az otthon melege. 


Ajándékozásra jelentkezés: Mivel az Osterbrauban helyfoglalót kel tenni (ami teljes egészében lelehet vásárolni) így előre kel utalni az összeget amit 3 módszerrel lehet megoldani. Akinek van korcsolyája az még a Műjégpálya árát is utalhatja és megveszem neki a belépőt előre (, akinek nincsen korija annak azért nem mert a kori bérlő sorban is meg lehet venni a jegyet, szóval nekik mindegy). Aki jelentkezne az ajándékozásra az a jelentkezésben küldje el magáról egy fotót és egy kívánság listát. 

Jelentkezni: netekel@gmail.com

Facebook esemény: ITT

Városligeti Műjégpálya -belépő: 1400Ft   -kori bérlés: 700ft/óra

Osterbrau előleg: 1000Ft 


Gyülekező: Deák Ferenc tér M3 (pontosítás a találkozó előtt)

Program: Korcsolyázás, Osterbrau, Ajándékozás

Helyszínek1146 Budapest, Olof Palme sétány 5. (Városligeti Műjégpálya), 1027 Budapest, Tölgyfa utca 14. (Osterbrau) 


Fizetési módok: - Személyes átvétel (előre megbeszélt időpontban). - Rózsaszín csekkel postai úton. - Banki átutalással

Fizetési határidő:
 December 17. (Azaz dec 14. legkésőbb el kel utalni a pénzt. Postai uton joval hamarabb. 

Időpontok:
8:00-9:00 - Gyülekező

10:00-14:00 - Korcsolyázás

16:00-kifulladásig - Osterbrau (kb 18:00-kor ajándék osztás). 


Hamarosan találkozunk! BROHOOF
Inchay N. Hellwalker

7 megjegyzés:

  1. helios9612 ne is mond XD ez a sok hülyeség, hogy jön a világvége már az idegeimre megy...

    VálaszTörlés
  2. Igazából december 21-én 16 órakor kezdődik az egész és 48 órán keresztül fog záporozni az ököl méretű jégeső, végül belépünk a null űrbe, ahol a máneses kisülések után az emberiség 20%-a meghal, de pánikra semmi ok, egy hét után a bolygó elhagyja a helyet, új pályára állva ismét lesz fény és elektromosság és a tudósok tapasztalataiból még több anyagot csaphatnak hozzá a lexikonokhoz és a tankönyvekhez :) Csak hogy Anon idegeire menjek xD

    VálaszTörlés
  3. Ez most ki kell hagynom, mert dolgoznom kell. El sem hiszem, hogy kihagyok egy nagy találkozót, én aki szinte mindegyiken mindig ott voltam az elmúlt egy évben. legalább 90%-ban. :''C hú de vacakul érzem most magam, de tényleg.
    De jó szórakozást nektek, mert a tavalyi is fantaszikus volt, így biztos a mostani is muris lesz, pláne, ha minél kevesebben tudtok korizni. :)

    VálaszTörlés
  4. Hmm...világvége after party nem is hangzik olyan rosszul XD
    Már a föld fele szétment ti meg még ott koriztok X)

    VálaszTörlés
  5. Jaj de várjunk ha én is benneleszek abban a 20%-ban akik távoznak az élök sorából?!:OOO
    ÁÁÁ

    VálaszTörlés
  6. Ez csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy elég erős, hogy ne menekülj öngyilkosságba a hangok és fények nélküli világ elől ;)

    VálaszTörlés