2013. január 28.

Európai plüss gyártó

A németországi székhelyű Nici cég megállapodott a Hasbroval MLP:FIM plüssök gyártásáról és fogalmazásáról.



Az első készletben Twilight Sparkle, Pinkie Pie és Rainbow Dash szerepel, ám egyértelmű mindkét fél részéről, hogy tartós és hosszútávú együttműködésre törekednek, így további szereplők várhatóak majd a későbbiekben.

A pónik nem magukban érkeznek majd, összesen húsz termékből álló csomagból válogathatunk, melyek számos kiegészítőt tartalmaznak így mindegyik figurához.

Ezek ugyan tömeg gyártott termékek, ám a kép alapján reményteli a helyzet, hogy végre elfogadható áron és minőségben lesz beszerezhető ez a rajongói kellék.

Az ár várhatóan 10-20 euró között lesz, bár erről még semmi végleges információ nincs, és a közeli forrás miatt a szállítás költség sem elviselhetetlen.

Az bemutatás dátuma sajnos elég távoli még, szeptember elejére tervezett, bár ez még bőven változhat is.



8 megjegyzés:

  1. hát itt volt az ideje hogy kicsit rendet vágjanak az ebayen elszabadult plüssárak között ;)

    a nici általában jó cuccokat gyárt, én tuti vevő leszek a pónikra is ha kijönnek.

    VálaszTörlés
  2. a feje nem sikerült olyan jól ha nem lennének rajta szemek nem is tudnám hogy merre néz bár az a helyzet hogy eddig nem nagyon sikerült átültetni a pónikat 3dbe anélkül hogy halfejük legyen

    VálaszTörlés
  3. A feje tényleg kicsit fura, mondjuk nekem már volt szerencsém sikeres 3D átültetéssel találkoznom, legalább egyet biztos veszek :D

    VálaszTörlés
  4. Jó, hogy végre Európában is kaphatók ilyenek... bár engem nem különösebben foglalkoztatnak a külsőségek, szóval nem hiszem, hogy élnék a lehetőséggel.

    VálaszTörlés
  5. Árat illetőleg tessék körülnézni a HappyBox-ban. Na annál drágább lesz, mivel ott a saját plüsseiket árulják. Viszont a pónik esetében ugye még a Hasbro felé is kell fizetni...
    Annyit tudok mondani hogy a 45 cm-es plüsseik (ez a legnagyobb) tizenvalahányezer forintba kerülnek.

    VálaszTörlés
  6. a Hasbro régebben már piacra dobot plüss pónikat és mikor megjelentek 8000ft-nál nem kerültek többe. Aztán márcsak 4-5000ft ért árulta három évvel ezelőtt.
    ha egy 45 cm-set piacra dob várható, hogy a sikerre való tekintettel, nem fogja 8000 alatt árulni.

    VálaszTörlés
  7. A Hasbro ha valamit gyárt, nem tartozik más felé elszámolással. Viszont ha valaki jogot vesz a Hasbrotól és úgy gyárt valamit, akkor nem csak saját magának kell "fizetnie", hanem még a Hasbronak is. Így ha a Hasbro úgy döntene hogy beszáll a plüssgyártásba, akkor értelemszerűen ő tudná a legolcsóbban adni.
    Ha esetleg nem lenne egyértelmű hogy miért írtam: ha annó a Hasbro 8ezerért árulta, akkor ha gyártott volna akkor a Nici cég is pónis plüsst, tuti hogy jóval drágábban adta volna....

    Új hír Nici plüss téren:
    80cm-es plüssök 27.000Ft-ba kerülnek nálunk jelenleg...

    A hírből pedig kimaradt fontos infó:
    "According to MLP G4 Merch, these plush will only be released in Germany, Austria, and Switzerland. If demand is sufficient, they may be released in other countries."

    VálaszTörlés