2013. január 3.

TOP 25 Brony zene 2012-ben

Tavaly sem voltunk híján a hallgatnivalónak, aki toplistát szeretne felállítani, természetesen nagyon nehéz helyzetbe kerül. Saberspark a döntés súlyát  áthelyezi a rajongótáborra, és szokásához híven összeállította 2012 legjobb számainak listáját, a hallgatók szavazatai alapján.

9 megjegyzés:

  1. Awesome.
    Csak sajnos sok olyan nem kerültbe amit én szvsz elvártam volna.
    EGy szer mi is csinál hatnán egy ilyet vagyunk vagy 195 én a forumon, nem?

    VálaszTörlés
  2. Én is szavaztam és kb. 4 szám került be a saját listámról. Kicsit csalódott vagyok, mert tényleg jó kis nóták maradtak le, de hát a többség döntött.

    VálaszTörlés
  3. nem sok mindenre jók ezek a listák, mivel mindenki teljesen másfajta zenéket szeret.

    Nekem erről a gipsy bard (ez persze kilóg, mert abból sem a hosszabbított verzió hanem az eredeti), az ultimate sweetie belle és a hush jön be kb.

    De ha össze kéne raknom egy top25-öt, szinte csak az after partyról és a balloon partyról összejönne, és akkor még bele sem vettem ilyeneket mint simgretina, jackleapp, omnivore/pony, mogul dash stb.

    VálaszTörlés
  4. De hülye vagyok és akkor a kedvenc depresszióűző zenémet nem is említettem, foozogztól a vibrantot ilyen slágerekkel mint A Sunny Day vagy Pinkie's Videogame BGM, amig simán benne vannak 2012 top10-ben

    VálaszTörlés
  5. Ha elég nagy a minta, jól lehetne reprezentálni a közízlést, de ezért lenne nehéz nálunk sikeres szavazást csinálni. Elég kevesen vagyunk, pláne aktívak. A fórumos szavazós topicokban sem nagyon jön össze egy-két tucat szavazatnál több. Leszámítva a régieket.

    VálaszTörlés
  6. Ez a kép emlékeztet a guitar hero-ra

    VálaszTörlés
  7. hello ezek ténleg jó zenék de mikor jön a következő epizód? mi lessz most a téma? szrepelni fog luna könyve?

    VálaszTörlés
  8. Hát én azért tudnék veszekedni a sorrendekről, de nagyjából rendben volt.
    The Living Tombstone és WoodenToaster több is jöhetett volna, de az 1. és 2. számnak nagyon örültem,az ott teljesen jó! ;)

    VálaszTörlés
  9. Assertive Fluttershy - Boooring, én az első helyre raktam volna.

    VálaszTörlés