2013. január 14.

Tumblr Spotlight 8. - Ask High School Cadance


A középiskola mindenkinek meghatározó időszak az életében, legyen az illető ember, vagy póni. Felnőtté érünk, sok új tapasztalattal leszünk gazdagabbak. Még egy hercegnővel sincs ez másképp. Eme frissen indult blog bejegyzésein keresztül Kádencia kalandjaival ismerkedhetünk meg.



A Tumblr elérhető ezen a címen.

Ezzel a bejegyzéssel valószínűleg Dream Breaker kolléga tyúkszemére lépek, remélem azért elnézi nekem. Nem szívesen nyúlnám le a cikksorozatát, szóval hasonló tárgyú ajánlásokkal, kérlek továbbra is őt keressétek. Elérhetőségei a korábbi bejegyzéseiben.

2 megjegyzés:

  1. kicsit sok van már hasonló tumblerekből, ami miatt az egész jelenség túlhypeoltnak tűnik, és a bennem lakozó (egyébként kellően elnyomott és nyakonvert) hipster hányni készül.

    Ugyanakkor a grafika minősége kiemeli a nagy átlagból, ilyen stílusú rajzokat naphosszat el tudnék nézni.

    Mivel a cucc decemberben indult, egyelőre az sem derül még ki, hogy lesz-e elegendő érdekes kontent rajta, mert egyelőre elég lapos. Ez nyilván változni fog ahogy többen felfedezik, majd még visszanézek :)

    VálaszTörlés
  2. Valóban már a képek miatt is megéri követni, de én bízom, benne, hogy aki ennyi energiát fektet a képek megrajzolásába, az magukat a bejegyzéseket sem hagyja elsatnyulni.

    VálaszTörlés