2013. február 12.

Friss hírek az évadzáróról

Ahogy közeleg a hétvége egyre több anyag szivárog ki a harmadik évadot lezáró epizódról, melyről a törés alatt olvashattok. Kötelességem jelezni, hogy a hírek nagyon spoileresek, így mindenki csak saját felelősségre nyissa meg.


A hub már megkezdte az epizód előzetesének sugárzását:


Következzen egy kép, amely nyilvánvalóan az epizód végkifejletét ábrázolja, akik a korábbi híreket követték, bizonyára nem jelent különösebb meglepetést.

Illetve kiszivárgott az évadzáró dala is.

Frissítés:
Egy újabb dal, ezúttal a hozzátartozó jelenettel.

4 megjegyzés:

  1. IMÁDKOZUNK HOGY DISCORD IS OTT LEGYEN!

    VálaszTörlés
  2. Na ba... :)
    Minek hallgattam bele az új dalba így lefekvés előtt,most nem fogok tudni aludni,mert folyamatosan a refrént dúdolom magamban.

    VálaszTörlés
  3. Mióta megnéztem, nem érzem magam bronynak. Utálom Twilightot, aki sikeresen megutáltatta velem Celestiát is. Sőt, az összes unikornist is egész Equestriában(kivéve Vinylt mert dubstep fan vagyok). Mellesleg Shining armor is kitalálta azt a védőpajzs faszságot, azt mégse alikornis. Twilight pedig már 4edszer sodorja veszélybe Equestriát:
    1.Amikor szervezetlenül futni hagyta a mane6ot a labirintusban, utána feladta a küzdelmet Dischord ellen
    2.Amikor a tér-idő kontíniumot rongálta holmi időutazgatással,
    3.Amikor ismét kieresztette Dischordot, aki újra szarrá rombolta Ponyvillet
    4.Amikor felelőtlenül varázsolt, ezzel komoly bajba sodorva Ponyvillet.
    Kedves Twilight fanok! Utáljatok ki nyugodtan, közösítsetek ki a meeteken, szarozzátok az esetleges fanartjaimat, kommentjeimet, csak nyugodtan, én LE-SZA-ROM. De ti semmire sem fogjátok vinni az életben!

    VálaszTörlés
  4. Előőőszöris a Hasbro hibája hogy Twillight ből szárnyas utánzat veszedelem lett és elég BOSSZANTÓ de ez van és ha elolvastátok a kommentem akkor [megértéseteket KÖSZÖNÖM]

    VálaszTörlés