2013. június 7.

Equestria Girls és egyéb apróságok

A mai újság címlapjára a jövőhéten vetítésre kerülő "pónis film" (aki nem akar spoilert, az első hírt ugorja át), de esik szó pár európai bronytalálkozóról és a jövőben érkező hivatalos képregényekről.
Frissítés a képregényeknél.


Equestria Girls

Igen, ez is eljött, június 16.-án azaz jövő vasárnap tárják a nagyérdemű elé az Equestria Girls című animációs filmet. Összefoglalva az eddigieket: Ez egy egész estés film lesz, és amit az itt látható előzetesekből kiderül, valaki ellopja Hajnalcsillám koronáját, mely egyben a varázslat eleme is, és átkerül egy másik világba. Mivel az elemek nem válhatnak külön, maga is átkel Tüsi társaságában, hogy visszaszerezze a fejdíszt. Hogy ezt megtehesse, természetesen bálkirálynővé kell válnia.

Emellett egy premier előtti vetítésről kiszivárgott néhány kép is,
amiken további részletek láthatók a filmből:

A filmről született egy korábbi előzetes is, amiről nem adtunk hírt, de ha valakinek kimaradt,
az életéből, itt pótolhatja.


A nyári nap ünnepe

Ahogy már korábban megírtuk, augusztus 23 és 25 közt Manchester városában megrendezésre kerül a BUCK melynek nyitónapján egy nagyszabású zenés-táncos est tartatik a Manchester Central-ban, melyet egyenesen Európa legnagyobb brony zenei fesztiváljaként hirdetnek. Az előadók természetesen a legismertebb zenészek. A lista impozáns:

Glaze (aka Wooden Toaster)

A jegyek £15-tól (~5200Ft) kaphatók a ITT, további információk pedig az rendezvény honlapján.


BronyDays

A legutóbbi cikk francia találkozója is nagy lépést tett a megvalósulás felé. A megrendezéshez szükséges összeg megszerzésére kiírt adománygyűjtő kampány során jócskán átlépték a tervezett 3 ezer eurót. A rendezvény október 26-27.-én lesz megtartva Párizsban.

Lassan a meghívott hírességek névsora is alakot ölt. Olyan nevek szerepelnek a listán, mint M. A. Larson, a sorozat több kitűnő epizódjának írója, The Living Tombstone és LaserPon3.

Hírek és részletek olvashatók a BronyDays honlapján, Twitteren és Facebookon.


Képregények

Mint mindig, most is kiadtak egy rövid előzetest a képregények következő számaiból. Mivel azok némi spoilert tartalmazhatnak, elolvasni csak saját felelősségre ajánlott.

Nightmare Rarity sorozat: 

Frissítés, további oldalak:

Várható megjelenés: Június 13

Minisorozat - Cukorfalat:


Várható megjelenés: Június 30.

Minisorozat 11-12. szám

Bobby Curnow, az IDW egyik szerkesztője a kiadó fórumán megosztotta, hogy a fent megjelölt számaiban "nagy adag Kádencia és Fényes Páncél várható". Mivel a főszereplő hatosfogat történetein addigra már túl leszünk, várhatóan ők kapnak főszerepet a két füzetben.


14 megjegyzés:

  1. 2 kérdés:
    1 Akkor az EQG csak 1 film lesz, nem sorozat?
    2 Lefogjátok fordítani ha kijön?

    VálaszTörlés
  2. Igen, úgy tűnik, csak egy film lesz, amire a múltkori hírnél felhívták az én figyelmem is. Sorozatot nem tudom terveznek-e belőle. Gondolom, ha sikeres lesz, nem zárható ki.

    Én nem nagyon bízok az EQG-ben, de valószínűleg lesz igény a fordításra, akkor pedig előbb-utóbb (lehetőleg inkább előbb) el is fog készülni.

    VálaszTörlés
  3. Samson:

    Annyira váróm, amikor megláttam meleg érzés fogot el, ami most nem esik jól, de a lényeg hogy ez az egész rajzfilm olyan érzéseket vált ki bennem eddig semmi más nem tudót nagyon hatnak ezek az érzéseimre nagyon szeretem az MLP meg most váróm a filmet is! wááááááááá :D

    VálaszTörlés
  4. Icky fellép és én rohadtul nem tudok most sem kimenni Angliába :''(

    VálaszTörlés
  5. igen, lesz belőle sorozat is ősszel, még mielőtt elkezdődne a FiM, vagyis már az ősz elején

    VálaszTörlés
  6. ezt a filmet valamelyik TV adón fogják adni? ha igen melyiken és mikro? és ha nem akkor magyarul meglesz interneten?

    VálaszTörlés
  7. állítólag amerikai mozikban fogják adni, utána biztos lesz valami tv-s vagy dvd-s megjelenés amit rendes kalózok föltesznek majd a netre :D

    ezt az oldalt kövesd, főleg a twitterét: http://yp1.pony.pp.ua/
    Ha valahol megjelenik, akkor itt lesz legelőször!

    VálaszTörlés
  8. Most olvasom, hogy augusztus 6-án jelenik meg dvd és blu-ray formátumban, hacsak nem tesznek fel valahova moziból felvett verziót, bár én olyat úgysem nézek

    VálaszTörlés
  9. De ugye ide Hunbronyra is felteszitek majd avideót ha fent lesz, a filmről?

    VálaszTörlés
  10. Ha megtaláljuk élvezhető minőségben, fel fog kerülni.

    VálaszTörlés
  11. Most néztem meg, meglepően jó, bár a második előzetes már sokkal pozitívabb képet festett, mint a korábbi hírek.

    Akinek nem volt gondja a harmadik évaddal - jelentősen -, azoknak tetszeni fog, bár az emberi alakok kétségtelenül gyengítenek az egészen.

    VálaszTörlés
  12. Kalózöblön fent van teljesen jó minőségben (V:10 A:7) itt http://tinyurl.com/p5s4rvo

    Meglepően jó, kenterbe veri a harmadik évadot oda és vissza, főleg a dalok terén, amik ugyebár például az évadzáróban elég csapnivalóan sikeredtek.

    VálaszTörlés
  13. én láttam fluttershy király

    VálaszTörlés
  14. Valaki tudja mikor csinál valaki magyar feliratos verziót? Mert végignéztem és tetszett csak hiába vagyok jó angolból egy-két mondatnál nem vagyok benne biztos hogy jól értettem.

    VálaszTörlés