2013. június 26.

Hírek

A mai hírekben a következő minisorozatos képregényről, új DVD-ről és egy rajongói epizódról lesz szó.


Rajongói epizód:

Megkezdődött a szereplőválogatás a YinYang stúdió által tervezett "Penny of Your Daddy’s Eye" című rövidfilmre. A csapat lelkesen várja a jelentkező szinkronszínészeket, zeneszerzőket és animátorokat. A film természetesen még nagyon korai fázisban van.

Amit a történetről tudni: A központban Páratlan áll, aki egy ügyfelével történt találkozása alkalmával rájön, hogy az bankrabló. Másnap találkozik a szökevény csődör kislányával, "Penny Droppal" is, akitől megtudja, édesapja élete első születésnapi ajándékával készül meglepni. Páratlan vállán a felelősség, hogy barátai segítségével rendbe tegye a dolgokat.

A film körüli események követhetők tumblr-ön és deviantarton.


Hivatalos DVD
Az Egyesült királyságban hamarosan újabb DVD kerül a boltok polcaira Welcome to Ponyville címmel, mely egy válogatás az első évad részeiből. A következő epizódok kerülnek fel a korongra:



Minisorozat: 6. rész

Megérkezett a minisorozat hatosfogatról szóló részének utolsó tagjával foglalkozó füzet előzetese.
A képregény Almásderes egy kalandját mutatja be. A várható megjelenés Július 11.

Ehhez a hírhez viszont sajnos tartozik egy sokkal rosszabb is. Lewyty, aki eddig szerkesztette a képregényeket, ezúttal műszaki nehézségek és egyéb események miatt végleg felhagy a munkával.
Ez úton szeretném megkérni az olvasókat, hogy aki járatos a képszerkesztésben és érez magában elég motivációt a feladatok átvállalására, jelentkezzen a hunbrony@googlegroups.com címen.