2013. július 17.

Hírek

A mai hírek az Equestra Girls-ről és a képregények további életéről szólnak, illetve egy játékról.


Equestria Girls


A malajziai NTV7 csatorna műsorra tűzte az Equestria Girlst. Ez lesz az első tömegek számára elérhető vetítés, ami azt jelenti, küszöbön a DVD és Blu Ray megjelenés. A sugárzás július 28-án délelőtt 11:30-kor, vagyis jövőhéten vasárnap kezdődik.

Egy másik csatorna is leadja, igaz jóval később, ez a The Hub, ami a pónik amerikai sugárzásáért felel. Érdekes módon az "anyacsatorna" csak szeptember 1-jén adja le, keleti parti idő szerint 12:00-kor.

Megelőzendő a kérdéseket, feliratos változat az első nem mozis verziót követően lesz.


Emellett kiszivárgott néhány infó a Blu Ray változatról is, nevezetesen egy rövid lista az extra tartalmakról. Ezek a következők:

* Through The Mirror of Equestria Girls (ha tippelnem kéne, werkfilm)
* Karaoke dalok
* Pony-fy Yourself (talán egy kis póniészítő alkalmazás lehet)
* Nyomtatható plakátok


Képregények


A képregénysorozat úgy látszik nem ért véget Chrysalis, sem pedig a sötétség seregeinek legyőzésével és augusztus 1-jén új kalad kezdődik, melynek kiindulópontja Nagy Macintosh egy átlagosnak induló napja lesz. Az első néhány oldal mintaként már elérhető:


Emellett úgy tűnik, hogy Kádencia és Fényes páncél története mégsem a minisorozat része lesz, hanem a fő történet 12. számaként számíthatunk rá. A történet akörül fog bonyolódni, hogy a későbbi testőrparancsnok is hogyan is hódította meg gimnazista szerelmének szívét.


Természetesen a minisorozat is tovább folytatódik, a Larry's Comics egy leveléből kiderült, további hat számot rendeltek meg. Emellett kiadják az eddigi hat számot kedvezményesen egy csomagban. A minisorozat folytatásainak alanyairól még nincsenek pontos információk. Egyelőre az IDW fórumán elhintett morzsák alapján, november Tüsié lesz, illetve október kimarad egy Equestria Girlshez kötődő füzet miatt.


Igen, úgy tűnik az Equestria Girls is saját képregényt kap. Az érkezése időpontja még nem nyilvános, viszont várhatóan még idén elérhetővé válik, az előbbi IDW fórumos hozzászólás októberre teszi. A hírek egy előzményről szólnak, amely leás a barátság szívéig.

Akinek ez nem elég, bejelentettek egy Sunset Shimmerre épített exkluzív számot, amelyet a San Diego Comic-Con látogatói vehetnek meg.

Ha pedig valaki jobban szereti, ha felolvassák nekik a képregényeket, a motion comic-okkal (mozgó képregény) foglalkozó Madefire előzetesében több, az IDW gondozásában megjelent képregény között feltűnnek a pónik is.



My Little Karaoke - Singing is Magic

Mint a neve is mutatja, egy ritmusjátékról van szó, mely nem kevesebbet ígér, mint 150 dalt, a sorozatból és rajongói darabok közül egyaránt, egyidejűleg 6 kiszolgálható játékost, illetve  kiváló képi és hangminőséget.

A program elkészült Windows, Linux és OS X rendszerekre.


Bővebb információkért és a letöltésért katt a linkre.


5 megjegyzés:

  1. Sosem értettem mi a jó abban, hogy képregényeket olvasnak fel, legalább animálnák kicsit, de így, hogy csak a képkockákat vágják be majd felolvassák a rajta található szöveget, semmi értelme.

    VálaszTörlés
  2. Nem ismerem a Madefire munkáját, de vannak meganimált motion comicok is, sőt, a legtöbb hivatalos változat az.

    VálaszTörlés
  3. http://www.mylittlekaraoke.com/index.php?pages/Game-download
    azt nem modtátok hogy ez ingyenes

    VálaszTörlés
  4. bocsi én nem vagyok túl tizta ezekkel a letöltésekkel kapcsolatban de ha windows xp-re akarom letölteni akkor a "direct download"-ra kell katintanom

    VálaszTörlés
  5. Bármelyik jó, egyben van az összes rendszerre való változat. Én a torrentet javaslom, az a legstabilabb.

    VálaszTörlés