2013. augusztus 14.

Fanfic: Cadance - A Harmónia Elemeit követően...

[Normál, Kaland]

Igyekszem egy olyan fanficet írni, amely Twilight Ponyville utáni életéről szól hercegnőként. Valamint a Mane6 utóéletéről is szó lesz benne. Lesz benne kaland, szerelem és előtör egy hihetetlen méretű gonosz is. Váratlan fordulatok jellemzik majd a story-t, de a sorozat alapjaira majd gyakran teszek utalásokat. Ezzel is igyekszem hű maradni a sorozat szellemiségéhez.


1 megjegyzés:

  1. - Akadnak benne magyartalan megfogalmazások, de helyesírásilag rendben van.
    - Lehet, hogy az eredeti állapotában még jó volt a szerkesztés, de nálam már teljesen szét volt csúszva szinte minden a képek miatt... amiknek nincs valódi közük a történethez. Azt meg persze már megkérdezni sem merem, hogy bizonyos képek használatára volt-e engedélyed...
    - Hiányzik a bekezdésekre tagolás. Legalábbis nálam teljesen össze voltak folyva a bekezdések leszámítva 1-2 helyet.
    - Bocsi, hogy így fogalmazok, de a történet eddigi 4 fejezete egy klisé parti... Igen, írtad, hogy teszel majd utalásokat a sorozatra, de nekem sok helyen már erőltetetnek tűnt és így már a 2. fejezetnél élvezhetetlenné vált számomra. De ez csak az én véleményem.
    - A történetet most nem fogom kritizálni, mert headcannon, de elég sokminden átgondolatlannak tűnik.
    - Az események nagyon gyorsan és szinte már egymásba torlódva követik egymást minimális átvezetéssel. Arról nem is beszélve, hogy a fejezetek határai sokszor félbevágnak eseménysorozatokat, amelyeknek szerintem egyben kellene lenniük.

    - "Ezzel is igyekszem hű maradni a sorozat szellemiségéhez." - Ezt a témát szerintem dobd... komoly kétségeim vannak afelöl, hogy meg tudnád valósítani az eddigiek alapján.

    VálaszTörlés