2013. augusztus 8.

Hírek

A mai hírekben szó esik néhány régi dal alternatív változatáról, új rajongói animációról, hivatalos DVD-ről, a következő minisorozatos képregényről és egy könyvről.


Rarity and the Curious Case of Charity


A napokban az Amazon online áruház oldalára került G. M. Berrow könyvsorozatának negyedik darabja, amely Páratlan köré íródott. A könyv szinopszisa szerint, Páratlan új tanítványt fogad maga mellé, a neve Charity. Páratlan bízik abban, hogy ők ketten jó barátokká válnak, elvégre összeköti őket a divat iránti szeretet. Miután viszont Charity átfesti a sörényét és utánozni kezdi tanitója minden mozdulatát, Páratlan rájön, hogy gondjai lesznek a jövevénnyel.


Minisorozat, 7. szám.


 Mint ahogy az lenni szokott, előzetesként kiadták a következő képregény néhely oldalát, melynek hősei a Cukijegy Lovagok lesznek. A füzet augusztus 22-én jelenik meg.


Egy póni minden évszakra


A Shout Factory gondozásában egy újabb válogatás DVD kerül piacra November 19-én, a negyedik évad premierjének hetén. Sajnos még nem nyilvános, pontosan mely epizódok is kerülnak a korongra, de a 132 perces játékidőből arra következtethetünk hat epizódot várhatunk.


A birodalom bukása

>

A hétvégén egy új trailer jelent meg a Silly Filly Studios csatornáján (a Snowdrop készítői). Az előzetes egy új rajongói kisfilmé, ami az 1000 évvel ezelőtti Sombra elleni harcot dolgozza fel. Megjelenési dátum még nincs, de az biztos, hogy több havi munka áll még a csapat előtt. A címe Fall of the Empire.


Régi dalok


A MIMBOT pónis flashdrivejain érdekes extra tartalom kapott helyet. Ezek az első évadban hallott dalok olyan változatai, melyek végül másképp kerültek a sorozatba.
A dalok:

Giggle at the Ghfilmosties
Winter Wrap Up
You Gotta Share
At The Gala


4 megjegyzés:

  1. Amikor a bejegyzés elején "új rajongói animációt" láttam, azt hittem szó fog esni Button's Adventure első epizódjáról...

    Csaaak azért mondom, mert egyrészt imádom az olaszokat, másrészt most egész hétvégén Button kedvem lesz, és végül harmadrész SHADYVOX!!

    ...Ahem...err...egyébként cool hírek :D

    VálaszTörlés
  2. Lesz a Buttons Adventure is, kb 99%-on áll a dolog, csak operációs rendszert váltottam és egy kicst ki kell ismernem az új ptogramokat.

    VálaszTörlés
  3. Ooooh, tehát az azt jelenti, hogy lesz arról is Bitterman által szolgáltatott Magyarosított szöveg edition extravaganza? :D

    VálaszTörlés
  4. Imádom a torzított hangokat :P

    Mit mond Sombra?
    I can taste your ass.

    VálaszTörlés