2013. szeptember 20.

Bemutatkozás és egy kis Fallout Equestria


Nos eljött az idő és blogunk új szerkesztőkkel bővült.
A nevem Torcs és én a Fanfic és Zene témákban fogok tevékenykedni. Azonban ha fontos hír jelenik meg a Brony világban azt valószínű hogy már aznap tudni fogjátok.

Nem tudom mennyire ismert ez a szép nagy irodalmi mű a Magyar Bronyk és Pegasisterek közt. Egy azonban biztos ha érdekel titeket számíthattok a fordítására.

Az én kezeimből csakis tökéletes fordításokra számíthattok és lehet hogy néha késni fogok 1-2 napot de mindenképpen biztosítalak róla titeket, hogy havonta legalább 1 fejezet fordítását kiadom a kezeim alól.

Beszéljünk egy picit a történetről:
Főhősünk egy átlagos kanca aki a történet során sok mindenen megy át de mindíg tudja mit kell tennie éles eszével és gyors reakcióképességével. Jelmondtata : "Ha valamit elkezdtél fejezd is be."
Ez a mondat ki fog hatni az egész történet menetére. Megismerhetjük majd a sárkánytűz bombákkal elégetett apokaliptikus Equestria világát. Sírhatunk, nevethetünk vagy éppen gyászolhatunk a szereplőkkel.

Egy idézettel fejezem be posztomat : "Hallottad a régi mondást:'A pokol kapui a jó szándék varázsigéire nyílnak meg'?Ha dióhéjban kéne összefoglalnom a történetüket ez lenne az.".

7 megjegyzés:

  1. Üdv. Végre szegény Bittermannek lesz segítsége már. Remélem jó bejegyzéseket kapunk tőled, és várom a Fallout Equestria fordítását is. Őszintén bevallom, hogy én azért nem olvastam eddig, mert nem igazán tudok angolul (több, mint tíz évet tanultam a németet).

    VálaszTörlés
  2. Oh a német brrrh 8 év után csak annyit tudok még mindíg hogy Guten Tag xD
    Remélem sikerül jó posztokat csinálnom :)

    VálaszTörlés
  3. Hai there oszt akkor mi van a proofreadekkel, jók lesznek, vagy nem kell? :D

    VálaszTörlés
  4. Üdv! Lenne egy olyan kérésem (kööönyörgök!) hogy fejezd be te akkor a Past Sins fanfic fordítását mert mindenki baszikrá! Én meg rohadtul kiváncsi vagyok a folytatására T_T

    VálaszTörlés
  5. Inchayel egyetértek. Elolvastam a meglévő részeket és most nem tudom folytatni, de ha már belekezdtem jó lenne tudni hogy folytatódik.

    VálaszTörlés
  6. Ha megmondjátok nekem melyik az utolsó ami le lett fordítva és megnézem a történetet elolvasom és megpróbálok mindent :D

    VálaszTörlés
  7. A Past Sins-t megtaláld a FanFic gyüjteményben és kb a fele van kész. 10 fejezet a 21-ből. Bár azt nem tudom, hogy szószámban is 50%-e.

    VálaszTörlés