2014. január 31.

Hírek 01.31

Néhány rövid hír és pletyka pónikról, bronyknak. Alább olvashattok egy rólunk (is) szóló TV műsorról, képregényekről, könyvekről játékokról.




Luna az űrbe ment

Ez persze nem lenne szokatlan a Hold hercegnőjétől, elvégre a munkája is oda köti, de mindezt a mi világunkban tette. Valaki bizonyára unatkozhatott, mert egy Lunát festett az egyik nemzetközi űrállomásra szánt alkatrész NYÁK-jára. A hercegnő utazását a hírek szerint január 9.-én közép-amerikai idő (CST) szerint délben kezdte meg. A teljes galéria itt található, részleteket pedig a redditen találtok.


Kívülállók
Az elmúlt napokban a Nat Geo People útnak indította új műsorát, a "Darren McMullen's Outsiders"-t. Ebben a címszereplő műsorvezető furcsábbnál furcsább emberek közé épül be, és a Facebookra felkerült előzetes alapján, mi bronyk is szerepelünk az étlapon. Tudomásom szerint már az első epizódban terítékre került a kis rajongótáborunk, de ezidáig még nem sikerült ráakadnom.


Képregény, 18. szám

Vágtaszeg mélyen őrzött titkára fény derül. A pónik utat találnak egy új világba. Egy világba, ahol a dolgok nagyban különböznek, mégis akadnak hasonlóságok. Mi lehet a szerepe ebben a világban Sombra királynak? Mind Equestria, mind az új világ sorsa rajta múlik.


Friends Forever; 4. szám

Hajnal úgy tervezi, együtt tölt némi időt bátyjával, Fényes Páncéllal a Kristály Birodalomban. Amikor azonban szellemek kezdik kísérteni a kastélyt, kettejük minden rém-ismeretére szükségük lesz, hogy megmentsék a helyzetet.


Könyvek

Az idén további két könyv is megjelenik. Az első a My Little Pony: The Daring Do Adventure Collection. Ez egy kisebb gyűjtői csomag formájában kerül a polcokra. A csomagolás egészen egyedi, egy kincsesláda, melynek tartalma egy kötet három eredeti Tettre Kész novellával és egy arany Tettre kész szoborral. A megjelenés dátuma október 7.

A második könyv címe My Little Pony: The Journal of the Two Sisters: The Official Story of Celestia and Luna. Ez egy a két hercegnő fiatalkorában vezetett naplója, amit a Kastély-mániában is láthattatok. Extraként jár hozzá a "Journal of Friendship", ami a főszereplő hatosfogat naplóbejegyzéseit tartalmazza, illetve néhány üres oldalt, amit maguk a rajongók tölthetnek meg tartalommal. Ez utóbbi még a nyáron, június 10.-én kerül a boltokba.


Equestria Girls 2

Borítót kapott, a sokak által nagyon, mások által... kevésbé várt második Equestria Girls film könyv változata. Tartalom és pontos megjelenési dátum még nincs, de az biztos, hogy egy puha kötésű könyv kerül a boltokba, még idén. Természetesen ebookként is kiadásra kerül, ha valakinek úgy kényelmesebb.


Játék: Restore the Elements of Magic

Egy kis hivatalos flash játék a Hasbro honlapján, amiben Hajnal és barátai segítségével kell helyreállítanunk a Harmónia Elemeit.


Játék: Luna's Letter

Egy egyszerű 3D-s pontvadász játék a Silly Mare Games-től. A blogjukról letölthető Windowsra, Linuxra és OS X-re.