2014. március 5.

Hírek 03.05.

A mai rövidhírekben megtaláljátok a fő képregénysorozat és a Friends Forever széria következő részeinek előzeteseit, néhány szót az új Equestria Girls könyvről, a Fighting is Magic legfrissebb változatát és híreket a BUCK nevű brit találkozóról.


Képregénysorozat, 17. szám

Megérkezett a képregénysorozatok következő számának előzetese. A füzet megjelenése március 19.

Kis emlékeztető a tartalomról: Egy epikus négyrészes történetben a pónik egy új világba utaznak, melynek kétségbeesetten szüksége van a segítségükre... vagyis, ha fel tudják fedezni Szakállas Csillagörvény titkos varázslatait. Rejtett csapdákon és mágikus veszélyeken át vezet útjuk eddigi legnagyobb kalandjuk felé.



Friends Forever, 3. szám

De előbb még lesz szerencsénk a kezeink közé kapni a Friends Forever sorozat következő számát. Ennek megjelenési dátuma március 12.

Rövid tartalom: Hajnal születésnapja alkalmából a fiatal sárkány felkéri Celesztiát egy kalandra. Azonban ami egy veszélytelen utazásnak indult, hamar még a pónik legnagyobbika számára is kockázatos vállalkozássá válik. Vajon végül ki ment meg kit?



My Little Pony: Equestria Girls 3
Ahogy arról páran már értesültetek, új Equestria Girls fog megjelenni, már hármas számmal a címében. Persze a filmeket kevésbé kedvelőknek nem kell kétségbe esnie, ezúttal csak egy könyvről van szó, melyet az Amazon tett listájára néhány napja. A könyv 240 oldalán keresztül izgulhatjuk végig hőseink gimnáziumi kalandjait. Keménykötésű (és valószínűleg digitális) kiadásról lesz szó. A kötet már előrendelhető, de megjelenni csak ősszel fog.

Ennek dátuma egész pontosan október 7.


Fighting is Magic Tribute Edition

Sokunk által  az egyik, ha nem a leginkább várt pónis játék volt a Fighting is Magic, és tagadhatatlanul csalódottak voltunk, amikor a Hasbro nyomására leállították, majd új mederbe terelték a projektet. Persze, ahogy az várható volt, ezzel a megoldással mi nem elégszünk meg. Így van szerencsém bejelenteni, hogy elkészült és bárki számára letölthetővé vált egy javított, bővített változat.

A játékról leírást itt találtok,  letölteni pedig innen tudjátok.


BUCK 2014

Természetesen a GalaCon mellett szervezik az idei másik nagy európai találkozót, a BUCK-ot is. Ahogy a másik, még ez is nagyon kezdetleges fázisban van, de aki már most bebiztosítaná magát, hogy a VIP részlegtől a záró bálig mindenhol ott lehessen, a jegyek már kaphatók.

A jegyárak, egyéb részletek és friss hírek a találkozó honlapján.