2014. május 18.

Hírek 05.18.

A májusi hírcsomag a szokottnál jóval hosszabb és a szokásostól eltérően a képregényes hírek vannak kisebbségben. Van ehelyett könyv, játék és rengeteg animációs film


Képregénysorozat, 19. szám

Megérkezett az első néhány oldalnyi betekintő a fő képregénysorozat e havi szálába.
Megjelenés: Május 29.



Daring Do Box Set

Biztos köztetek is sokan vannak, akik olvasnának a pegazus Indiana Jones kalandjairól, de nem csak rajongói novellák formájában, hanem igazi, hivatalos könyvként. Nos, nem kell olyan sokáig várnunk, ugyanis az Amazonon – 75 ropogós zöldhasúért – előrendelhető egy gyűjtői csomag a kalandor kanca történeteivel. A kiadás tartalmát a fenti képen láthatjátok. 720 oldalon izgulhatjuk végig a kincsvadász történeteit, minőségi, kéménykötésben.

A megjelenés dátuma: 2014 október 7.



Fluttershy and The Fine Furry Friends Fair
Akik visszafogottabb izgalmakat keresnek, azoknak sem kell aggódniuk, egy másik pegazustól ők is megkaphatják, amire vágynak. Ez utóbbi egy puha papírkötésű kiadás lesz.

Megjelenés: 2015 január 6.


Journey of the Spark állapotjelentés
Már több mint fél éve, hogy hírt adtunk erről az ígéretes rajongói animációs projektről. Nem kell aggódnunk a csapat még dolgozik, de 2015 nyaráról eltolták a megjelenést az ünnepi szezonra, várhatóan valamikor decemberre. A munka jól halad, viszont a stáb, "amatőr" lévén, természetesen csak szabadidejében dolgozhat, a legjobb rajongói filmet akarják összehozni, és ez időbe telik.


All Time Friendship

Mindeközben az egykori keleti blokkban is formálódik egy film, mely az előzetese alapján egészen hajmeresztő, és minőségben egész biztos méltó kihívója lesz a Journey of the Sparknak. A történet egy fanfic adaptációja lesz, amit az oroszul tudók itt elolvashatnak. Megjelenési dátum még nincs.


Fall of the Empire

Jó, ha új pónis filmek jönnek, még jobb, ha gyorsan. A türelmetlenebbeknek ezúttal szerencséje lesz, ugyanis a múlt augusztusban beharangozott Fall of an Empire elkészült és hamarosan a nagyérdemű színe elé kerül! Egész pontosan jövő szombaton. A filmet egyébként ugyanaz a csapat készítette, akiknek a Snowdropot is köszönhetjük.


Pónik iskolában

Nem, nem egy új Equestria Girls filmről van szó. Egy újabb "titokban" készülő rajongói animációs film. Sajnos még semmit egyebet nem tudni róla azon kívül, ami a videóban szerepel, bár az eddigiek alapján úgy tűnik, kevésbé veszi magát komolyan, mint az előzőek.


My Little Investigaitons; második epizód
A kedvenc pónis kalandjáték(om)unk úgy látszik, folytatást kap. Már toborozzák a csapatot a második bűnügyhöz. Természetesen ebből kifolyólag szinte semmit nem lehet tudni azon kívül, hogy lesz... egyszer majd... szinte, ugyanis a megpályázható szinkronhangoknak hála a következő rész szereplőinek nevéről azért lehull a lepel.


Nyomtatott Fallout: Equestriát a népnek!

Újra feltámadt a Fallout: Equestria nyomtatott könyv formájában történő elkészítésének ötlete. A könyv már előjegyezhető, az árakat és a várólistát megtaláljátok itt.


Fallout: Equestria játék

Hihetetlen, mekkora bázist kitermelt az a fanfic sorozat. A The Overmare Studios kiadott játékáról, vagyis annak korai alfa változatáról egy rövid videót. Nem túl mozgalmas, de az legalább kiderül belőle, nagyjából hogyan néz majd ki a játék, ha elkészül. Természetesen a legfrissebb híreket nyomon követhetitek a csapat blogján.


Raibow Falls Flight School
Egy hivatalos flash játék is megjelent a The Hub honlapján. Ez egy Flappy Birdhöz hasonló, de annál könnyebb pontgyűjtő játék. Itt megtaláljátok.