2014. október 24.

Hírek 10.24

Megszokott rövidhíres összefoglalónk most is tartogat néhány érdekességet. A képregények mellett néhány reakció a készülő moziról, új pónizó hírességek, találkozók és játékok.



Reakciók a pónis filmre
Ne aggódjatok a patakopogás miatt Chris szobája felől.
Csak izgatott a My Little Pony film miatt.

Épp csak bejelentették a 2017-ben érkező pónis filmet, az internet és az online filmes média azonnal rá is harapott. Sajnos új információkat nem kapunk, de a reakciók és az alapvetően pozitív fogadtatás azért érdekesek lehetnek. Egy fricskával egyébként a TBS Networks is megajándékozott minket.




Képregénysorozat, 27. szám
Visszatérve a szokásos menetrendhez, fény derült a januári képregény konfliktusára:
Toportyánok támadják meg Pónifalvát! És ők csupán a kezdete pónijaink problémáinak, sok egyéb misztikus lény bukkan még elő az Elvadult Rengetegből. Mi okozhatja a tömeges kivándorlást és hogyan állítható helyre a természet rendje?

A várható megjelenés: Január 7.


Friends Forever, 11. szám
A mellékszálat adó képregénysorozatból pedig egy néhány oldalas előzetest tettek közzé. Érdekes lesz végre hosszabb ideig egymás társaságában látni ezt a kettőt. A füzet egyébként november 5.-étől lesz megvásárolható.



Friends Forever, 13. szám
Ha pedig mellékszál, a januárban érkező Friends Forever is szinopszist kapott:
Amikor Édibella megbetegszik, Páratlanra hárul a feladat, hogy szórakoztassa Borit nyeregeri látogatásuk alatt. Az egyetlen bökkenő csupán, hogy látszólag semmi közös nincs bennük. Képesek lesznek túllépni különbözőségeiken és jól érezni magukat a nagyvárosban?

Várható megjelenés: Január 7.


Üdv a ménesben, Miley?
Megszoktuk már, hogy időnként egy-egy híresség bepónul. Most legutóbb Miley Cyrus tett közzé egy érdekes képet Instagramon. A végén még nem marad sztár, aki ne hódolna a pasztell színű minilovaknak.


Fallout Equestria frissítés
A Fallout Equestria egy nagyszabású projekt, és sajnos a tapasztalat az, hogy az ilyenek többnyire egy hosszú sóhajjal ki szoktak múlni. Ezért is megnyugtató az Overmare Studios rendszeres híradása. Így szépen végig követhető, min dolgoznak, hogy haladnak. A legutóbbi bejegyzéseikben egy demót publikáltak, ami az arcanimációt és szájszinkronizációt mutatja be, emellett kaptunk egy videót a vezető dizájner narrálásában, ami az UI-t mutatja be.



Brony Fair 2015


A nagy találkozók szezonja már véget ért, ami egyet jelent azzal, hogy a szervezők nekivágnak a következő éviek szervezésének. Kaptunk is egy videót egy a szomszédban rendezendő conról. Aki birtokában van kellő mértékű német nyelvtudásnak, egyéb részleteket is megtudhat a találkozó honlapjáról. A találkozó egyébként április 11-12.-e hétvégéjére esik, szóval még van idő jegyeket foglalani.