2015. február 4.

FEBRUÁRI MEET - PLANETÁRIUM


HELYSZÍN: BUDAPEST /Planetárium /

IDŐPONT: 2015 02. 14.


ÁRAK: Jelentkezőknek 1000ft többieknek helyszínen váltva "ha marad jegy" 1500ft

GYÜLEKEZŐ:  NÉPLIGET / 103 busz előtti részen




JELENTKEZÉS
- módja: email: enkicsiponimfandom@freemail.hu küld el:
1. igazi név:
2. kor:
- határideje: /február 10./08:00



PROGRAM

12:00-ig: Gyűlekező
12től
Jó idő esetén: mindenkit egy játékra invitálunk, mikor is a népliget területén elrejtünk a mesében szereplő karakterhez illő dolgot, amit meg kell találnotok. Minden csapat kap egy térképet, amin meg lesznek jelölve a pontok és ahol ráleltek a kincsekre. 
Rossz idő esetén: február van, így megeshet, hogy esni fog, vagy hideg lesz. Ebben az esetben az Ecseri úti Burger Kingben fogunk megebédelni és átbeszélgetjük az időt és kicsit jobban megismerkedhettek egymással.
14:50: visszasétálunk a népligetre, ahol csatlakozunk azokhoz, akik esetleg nem szeretnének megebédelni a gyors étterembe.
15:15: Érkezés a Planetáriumba. Itt elintézzük a jegyeket, addig nézelődjetek szét, alaposan vegyétek szemügyre a képeket, mert előfordulhat, hogy az előadással és az ott megtalálható képek leírásából pár kérdés után, pónis nyereményben részesülhet, aki a legtöbb jó választ adja.
16:00-17:30 Megtekintjük az "UFO-k" című előadást!



FIGYELEM

Aki múltkor jelentkezett a lasertagra, de nem jött el és nem is mondta le, nem is adott életjelet magáról azóta se, az most ne jelentkezzen. 

Ha jönni akar, nem közösítjük ki, de nekik nem intézünk csoportos kedvezményt, hanem saját magának kell intéznie a jegyet.


EGYÉB KÉRDÉS A POSZTBAN, az ÉN KICSI PÓNIM FANDOM oldalain, emailben, az eseményben vagy a szervezők profilján


szervezők:
FŐSZERVEZŐ:  Tátrai Attila Norbert
Társ segéd szervező: Pegacorn