2016. augusztus 2.

Magyar "Antológia"


Vendégposzt következik a szeptemberben megjelenő magyar válogatásból, melyen már az utolsó simításokat hajtják végre a készítők.



Két hónappal a start előtt jöjjön egy kis promó és történelmi visszatekintés arról a hagymásbabról, amibe belevágtuk a fakanalainkat.

Egy bő fél éve dolgozunk a magyar "Antológia" projekten, ahogy időnk engedte, alkottunk, vagdostunk, reduboltunk, dokumentáltunk, kommunikáltunk. Sok sok egyeztetés, utazás és sörözések kezdik elérni az eredményét: körvonalazódik a "Ponies the Athology" mintájára készülő egyveleg.

Karácsony környékén jött az ötlete Fluxinak, amikor fokhagyma szagúra nézte az Anthology sorozatot, a PMV Roulettet és egyéb marhaságokat, mondja, ezekben van redubolható anyag. A redubolás közben mondja, van sok sok hazai filmes/zenei tartalom, amit rá lehet húzni az MLP-re, hát akkor vagdossunk is. Erre a paródiák elkezdtek nyulak módjára elszaporodni. A projekthez elég hamar csatlakozott Pizzáscsiga és Army Gaben, kik a legtöbbet adták bele, és igen meglendült a szekér előre. Sokan segítettek, adtak anyagot, csináltak videókat vagy adták a forrást, akik a lentebbi linken nyíló oldalon található tablón szerepelnek.

Szeretnénk megköszönni mindannyiuk segítségét, alkotásaikat!

http://insulators.dlinkddns.com/ponikakok/index.html

Ez az anyag egy csöppet túllépte a tervezett célt és még egy hónapja van vissza tovább bővülni, azaz hajrázik. Előreláthatólag két és fél óra hosszúra fog sikeredni 200 darab kisvideóval, egybefűzve, introval és outroval. Megkérdeztük a szűkebb közvéleményt, aminek eredményeképp vetítést szervezünk premierként egy budapesti helyszínnel 2016. 09. 17-én szombaton.


Üdv,
Pónikákok csapat és belső lektorok:
Fluxus Művek,   Pizzafryer,   Army Gaben,
Rixton,   SziHu,   GlowingFancy,   Bruainan
Külső lektorok:
Hungarokarma Zenekar