2012. február 19.

(after) Winter Meet - Ezt is túléltük...

(after) Winter Meet - Ezt is túléltük...

Everypony to the hospital...!!!

Nos, vágjunk bele (lehetőleg ne valami egészségre ártalmas tárgyat).

Hála a nem teljesen népszerű (de szükséges és korrekt) előrefizetéses rendszernek, az események vígabban és rugalmasabban gurultak, mint eddig.


A napot természetesen a Népliget... mellett kezdtük (félünk ám a biztonsági őröktől), a hóval fedett, hammbannert a csípős idő (és a szerencsére elmarad windigo-veszély) miatt nélkülöző placcon. Gyűltünk, gyűltünk, gyűltünk, megdobáltuk egymást hóval (de főleg Fallingot), aztán indultunk tova.

Városliget, koripálya.




A jégavatás patáinkra húzott pengékkel megtörtént; estünk-keltünk, ahogy azt illik (kezdők és profik egyaránt - bár utóbbaik általában azért, mert az elzúgó noobok beléjük kapaszkodtak). Epikus paffok, csissz-csussz...a móka makulátlanul működött.
Amúgy, koripálya trololo: a büfé a jég TÚLOLDALÁN volt, szóval... De mivel árultak muffint, muszáj volt hősiesen átkelnünk a katasztrofális veszélyforrásokat nem hanyagoló tükörfelületen.



Ezután, a nemes és bátor dalia jéghuszárok között Pegacorn-testvér, ígéretéhez híven kisorsolta a tárgyi nyereményeket; számos pónifigura lelt hűséges új gazdára általa. Köszönjük!

Lóvasúttal tova: Nyugati Pályaudvar, McDonalds. "For Rarity!" csatakiáltással megkezdődött a roham... ám hamar közölték velünk, hogy elfogyott a figura. Ennek hatására a társaság fele átrobogott a WestEndbe - sikerrel jártak. De azok is, akik maradtak; McDon bá' trololo (szintén): találtak még egy raklappal. Yeah.






Eztán a Margitszigeten bevártuk, hogy négyet üssön a toronyóra, és az Osterbräu meleg, tárt karokkal fogadott be minket csendesen dobogó szívéb... fittyfenét, becsődültünk, ittunk és ettünk (de főleg az első).
Mac és lelkes-tehetséges SzinkronProjekt-Teamje jóvoltából az első epizódot immár minőségi szinkronnal tekinthettük meg (már, aki hallotta a szinkront a hely háttérzajától - de aki lemaradt, az se csüggedjen, hamarosan közkinccsé tétetik).
Köszönet Inchay-nek és Fehér Jepkének, bravúros homemade tárgyakból tomboláztunk is; ki-ki könyvjelzővel, tányérral és sütis dobozzal lett gazdagabb.


 Ezer köszönet a közreműködőknek: Inchayt, Mac-et és Fallingot meglepték egy-egy igazi, hamisítatlan, zsupalmából kovácsolt equestriai gyümölcsborral! Cider, cider, cider, cider, cider, cider!




(thx for Allhearts)
 Az est tovább tombolt, akárcsak költői lelkünkben a Fus Roh Dah. Végül, cidertől és egyébtől aléltan, a társaság nyugovóra tért (volt, aki korábban is...), és eme mágikusan 20% cooler nap lehúzta a rolót.

Észrevételek:
- Bár az Österben történő, a foglalón túli fogyasztás becsület kérdése; ha bárkit rajtakapunk, hogy elsunnyogja a dolgot, az SOHA TÖBBET nem jelentkezhet találkozóra. Nem kicsi hiánnyal zárult szerencsétlen Jegymester kasszája...

Videó-összefoglaló by Jegymester:


Képek:
by Falling Star
by Lockie


Köszönjük mindenkinek, öröm volt veletek, és várunk legközelebb is!

Love & Tali-rét:
Inchay N. Hellwalker & Falling Star

2 megjegyzés:

  1. Isten király volt a meet.

    Egyébként meg, már megint?! Megint nem fizették ki a túlköltést? Pofám leszakad...

    VálaszTörlés
  2. Befigyel az esti bulis képen és a vidiben is elöl az a kisgyerek :D (pont én kisgyerekezek itt a 13 mingyárt 14 évemmel :D)

    VálaszTörlés